Search
Close this search box.

Προς ενημέρωση “των Ρόμπιν Χουντ” του Παττιχείου Λάρνακας

Της Γιώτας Δημητρίου
Δημοσιογράφος-Αρχισυντάκτρια SkalaTimes
Πρώην πρόεδρος Περιβαλλοντικού Κινήματος Λάρνακας
Εκπρόσωπος Τύπου Πειβαλλοντικού Κινήματος Λάρνακας

Επειδή η προπαγάνδα, όσο έξυπνα και στοχεύμενα κι αν γίνεται, έχει και τα όρια της και πολλές φορές καταντά επικίνδυνη, το SkalaTimes θέλει να ενημερώσει όσους ανησυχούν για το πράσινο και τα δέντρα στο Παττίχειο Λάρνακας τα εξής:

Στο Παττίχειο θα φυτευτούν 700 δέντρα και 4,500 θάμνοι.
Θα ενισχυθεί ο ρόλος του Πατιχειου όσον αφορά στο Πράσινο.
Εκτός βεβαίως αν “οι Ρόμπιν Χουντ του Παττιχείου”, (κολακευτικός χαρακτηρισμός, ο Ρόμπιν Χουντ ήταν λαϊκός ήρωας), έχουν περισσότερες γνώσεις από το τμήμα δασών και το τμήμα περιββαλοντος, για την ανάγκη των δασών να καθαρίζουν από τις ακακίες!

Μέχρι του χρόνου τον Οκτώβριο (2025) θα έχουμε μια πράσινη όαση στο Παττίχειο μας και αυτό δεν είναι λόγια, ούτε αναρτήσεις στα ΜΚΔ!  Είναι σχέδια, προγραμματισμός και πλάνο, μέσα από μία στρατηγική του Δημάρχου Λάρνακας κ. Βύρα και του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρνακας, με την καθοδήγηση πάντα του Τμήματος Δασών και του Τμήματος Περιβάλλοντος.

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αυτούς που “αγωνίζονται στο facebook” για το πράσινο και τα δέντρα μέσα στο Παττίχειο, πότε ήταν η τελευταία φορά που διοργάνωσαν δεντροφύτευση ή φύτεψαν ένα δέντρο σε δημόσιο χώρο. (Εμείς στο SkalaTimes το κάνουμε συχνά και θα διοργανώσουμε και μία δεντροφύτευση τώρα -μέσα στον καύσωνα του Αυγούστου- ως συμβολική κίνηση συμπαράστασης στην Αττική).

Θέλω να τονίσω πως οι ευαισθησίες μας για το πράσινο και το περιβάλλον δεν φαίνονται στις αναρτήσεις μας στα ΜΚΔ, (βεβαίως ούτε στα άρθρα μας, σαν κι αυτό εδώ), αλλά στις πράξεις μας.
Επίσης, το να μιλάμε χωρίς γνώσεις ή με έλλειψη αλήθειας, ήταν, είναι και θα παραμένει, για πάντα, μια επικίνδυνη τακτική για το τόπο και τις κοινωνίες.

Φωτογραφίες από τη τελευταία δεντροφύτευση που διοργάνωσε το SkalaTimes:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!