Search
Close this search box.

Έρχεται το πρώτο Larnaka Story Fest

Το 1ο #LarnakaStoryFest είναι γεγονός! 🌟

Ως Innoeusphere , σε συνεργασία με το Oxygen for Democracy , κάνουμε ένα ακόμα στόχο μας πράξη με τη δημιουργία του Λάρνακα StoryFest!

Το όραμα της εκδήλωσης εστιάζει στο να δοθεί βήμα για να φωτιστούν οι ιστορίες από συμπολίτες μας, να δημιουργηθεί η ευκαιρία διάδρασης και επικοινωνίας μεταξύ των συμμετεχόντων. Αποκλίνοντας από τις συνηθισμένες δομές εκδηλώσεων, που επιτρέπουν μόνο στους παρουσιαστές να έχουν λόγο, το Λάρνακα StoryFest δίνει χώρο τόσο στους συμμετέχοντες όσο και στις ιστορίες τους.

Για τους νέους συμμετέχοντες, το StoryFest μπορεί να αποτελέσει μια εξαιρετική ευκαιρία για δικτύωση με επαγγελματίες από διάφορους τομείς, ανοίγοντας τον δρόμο για μελλοντικές συνεργασίες και επαγγελματικές ευκαιρίες. Η εκδήλωση αυτή μπορεί να συμβάλει στη δημιουργία μιας δυναμικής κοινότητας που θα ενθαρρύνει τη συνεχή ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών, καθώς και την ανάπτυξη νέων πρωτοβουλιών και εκδηλώσεων.

Το Λάρνακα StoryFest θα αποτελέσει ένα θεσμό όπου κάθε μοναδικό ανθρώπινο ταξίδι μπορεί να μοιραστεί, εμπνέοντας και ενδυναμώνοντας τα μέλη της κοινότητας να αξιοποιήσουν τις δικές τους εμπειρίες και να δημιουργήσουν νέες, πλούσιες αφηγήσεις.

Οι ιστορίες μας ενώνουν!

Υποστηρικτής Larnaka 2030 – European Capital of Culture Candidate City

#larnakastoryfest#storyfest#cyprus

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!