Search
Close this search box.

Metallica: Το ποσό που πρόσφεραν για τους άστεγους της Μινεσότα

Η ευχαριστήρια ανάρτηση από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό, People Serving People, για τη δωρεά τους,

Οι Metallica έκαναν μία δωρεά ύψους 40.000 δολαρίων στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό της Μινεσότα «People Serving People», μετά τις δύο εμφανίσεις τους το Σαββατοκύριακο, στο U.S. Bank Stadium.

Τη δωρεά αποκάλυψε ο φιλανθρωπικός οργανισμός που ξεκίνησε το 1982 και είναι το μεγαλύτερο καταφύγιο αστέγων στη πόλη, όταν μοιράστηκε μία ευχαριστήρια ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram.

«Οι Metallica μόλις έκαναν δωρεά 40.000 δολάρια μέσω του ιδρύματός τους All Within My Hands στο People Serving People κατά την επίσκεψή τους στην Μινεάπολη. Δωρεές σαν αυτή επιτρέπουν προγράμματα όπως η οικονομική κατάρτιση, η έκτακτη βοήθεια και η υψηλής ποιότητας φροντίδα παιδιών στο People Serving People», αναφέρεται στη λεζάντα.

«Ευχαριστούμε Metallica, που ενισχύσατε το έργο μας, ενισχύσατε την κοινότητά μας και βοηθήσατε τις οικογένειες να πραγματοποιήσουν τις επιθυμίες τους».

Σύμφωνα με το Blabbermouth, το κορυφαίο συγκρότημα μέσω του ιδρύματος All Within My Hands που ίδρυσε το 2017, δωρίζει μέρος των εισπράξεων από τις συναυλίες του, σε φιλανθρωπικές οργανώσεις από κάθε πόλη που επισκέπτεται κατά την διάρκεια της περιοδείας του.






Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!