Search
Close this search box.

Ανδρέας Καυκαλιάς: « Η σημαντική παράμετρος της δικής μας νοοτροπίας»…


Μέσα από μία ανάρτηση του, ο δημοτικός σύμβουλος Λάρνακας Ανδρέας Καυκαλιάς παραθέτει μία φωτογραφία και ένα κείμενο προς προβληματισμό όλων μας, όσον αφορά στην καθαριότητα της πόλη μας, αλλά και τις νοοτροπίες που έχουμε εμείς, ως πολίτες.

Πιο κάτω αυτούσια η ανάρτηση του:

Μακριά από σέλφι, λάιβ κλπ, ένα ζευγάρι μόνιμων κάτοικων Λάρνακας ( ο άντρας Γερμανός και η γυναίκα από Σλοβενία) αυτόβουλα και χωρίς υστεροβουλία περπατούν και μαζεύουν σκουπίδια από τους δρόμους της πόλης.

  • Σίγουρα το Τμήμα Καθαρισμού του Δήμου (παρόλο που τα τελευταία χρόνια έκανε σημαντικά βήματα) ακόμα χρίζει βελτίωσης και αναβάθμισης.
  • Σίγουρα οι βασικές δημοτικές υπηρεσίες δεν πρέπει να υποκαθιστάνται.

Εντούτοις, υπάρχει και η σημαντική παράμετρος της δικής μας νοοτροπίας:

☑️ Όταν καταλάβουμε ότι η γειτονιά παραμένει λερωμένη, ακόμα και όταν στοιβάζουμε τις σακούλες στους κάδους της δίπλα πολυκατοικίας.

☑️ Όταν καταλάβουμε ότι η παραλία παραμένει λερωμένη ακόμα και όταν χώνουμε τα αποτσίγαρα κάτω από την άμμο.

☑️ Όταν καταλάβουμε ότι τα παλιά μας έπιπλα πρέπει να πηγαίνουν στο πράσινο σημείο και όχι να «διακοσμούν» το απέναντι χωράφι.

☑️ Όταν καταλάβουμε ότι τα πάρκα δεν είναι «μιας χρήσης» ή μέσο έκφρασης οπαδικών φρονημάτων και καψούρας …

Τότε πολύ απλά η Λάρνακα θα γίνει άμεσα πολύ πιο καθαρή.

Σε κάθε περίπτωση θερμά συγχαρητήρια στο ζευγάρι συνδημοτών μας και μακάρι να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!