Search
Close this search box.

Σήμερα Κυριακή στη Λάρνακα: Διαμαρτυρία για την Παλαιστίνη: Σταματήστε τη Συνενοχή της Κύπρου στις Ισραηλινές Θηριωδίες

Σήμερα Κυριακή στις 18:00 το απόγευμα διαδηλώνουμε στη Λάρνακα για την Παλαιστίνη.
Ζητούμε ΕΙΡΗΝΗ στην Γάζα, ζητούμε τη μη εμπλοκή της Κύπρου στον αιματοβαμμένο πόλεμο του Νετανιάχου!

Πιο συγκεκριμένα: Η United for Palestine Larnaca οργανώνει καθιστική διαμαρτυρία στη οδό Μελή Νικολαΐδη, στο Λιμάνι της Λάρνακας, την Κυριακή, 25 Αυγούστου, στις 6:00 μ.μ.

Ομιλητές: Γιώργος Κουκουμάς και Μέλανη Στέλιου

Σας καλούμε να συμμετάσχετε και να απαιτήσετε από την κυπριακή κυβέρνηση να σταματήσει άμεσα κάθε μορφή συνεργασίας και συνδρομής με το Ισραήλ, συμπεριλαμβανομένων των εξής:

•⁠ ⁠Τερματισμός της μεταφοράς στρατιωτικών προμηθειών στο Ισραήλ μέσω κυπριακών λιμανιών και αεροδρομίων.

•⁠ ⁠Άρνηση παραχώρησης δικαιωμάτων ελλιμενισμού σε ισραηλινά στρατιωτικά και εμπορικά πλοία σε όλα τα κυπριακά λιμάνια.

•⁠ ⁠Περιορισμός των ισραηλινών επενδύσεων στον τουρισμό και την ανάπτυξη ακινήτων στην Κύπρο.

•⁠ ⁠Επίσημη απαίτηση για άμεσο τερματισμό των ισραηλινών θηριωδιών κατά των Παλαιστινίων.

•⁠ ⁠Υποστήριξη και επικρότηση των δικαιωμάτων του παλαιστινιακού λαού στην επιστροφή, την ελευθερία, την αυτοδιάθεση και την κρατική υπόσταση.

Μέχρι τις 15 Αυγούστου 2024, η συνεχιζόμενη γενοκτονία έχει στοιχίσει τη ζωή σε πάνω από 40.000 Παλαιστίνιους αμάχους από τα χέρια του Ισραηλινού στρατού, συμπεριλαμβανομένων 16.500 παιδιών. Πάνω από 92.400 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί, και πάνω από 10.000 παραμένουν αγνοούμενοι, θαμμένοι κάτω από τα ερείπια. Η γενοκτονία και οι θηριωδίες κατά του παλαιστινιακού λαού συνεχίζονται αμείωτες.

Η κυβέρνηση της Κύπρου δεν μπορεί να ισχυριστεί ουδετερότητα σε αυτή την τραγωδία. Παρέχοντας συνεχή υποστήριξη στο Ισραήλ, είναι συνένοχη στη γενοκτονία.

Πρέπει να σταθούμε μαζί ενάντια σε αυτές τις αδικίες και να απαιτήσουμε λογοδοσία.

https://www.instagram.com/united.for.palestine.larnaca

https://www.facebook.com/profile.php?id=61558034540524

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!