Λάρνακα: Σπάει ρεκόρ η ζήτηση για τον Ed Sheeran – Επισκέπτες από 42 χώρες γεμίζουν τα ξενοδοχεία

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στη Λάρνακα για τις δύο μεγάλες συναυλίες του παγκοσμίου φήμης τραγουδιστή Ed Sheeran στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου 2024 στο χώρο εκδηλώσεων Larnaka-Land of Tomorrow. Σύμφωνα με τους διοργανωτές «οι επικείμενες εμφανίσεις του στην Κύπρο αναμένεται να προσελκύσουν πάνω από 45.000 θαυμαστές», γεγονός που αποτελεί «ένα ρεκόρ στην ιστορία της ζωντανής μουσικής στη χώρα».

Ήδη έχουν εξασφαλίσει εισιτήρια θαυμαστές του Ed Sheeran από 42 χώρες, «κάνοντας αυτό το γεγονός μια παγκόσμια συγκέντρωση», όπως αναφέρει η Moonlightshow productions.

Όπως έχει μεταδώσει σε προηγούμενο ρεπορτάζ ο «Φ» λόγω των δύο συναυλιών όλα τα ξενοδοχεία της Λάρνακας είναι υπερπλήρη εκείνη την περίοδο, με το ενδιαφέρον να είναι πρωτοφανές για τα δεδομένα της πόλης.

Αυτή την εβδομάδα, εν τω μεταξύ, όπως πληροφορήθηκε το philenews από τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας Λάρνακας, Σπύρο Χρυσοστόμου, θα γίνει μεγάλη σύσκεψη στο Αρχηγείο Αστυνομίας με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και τους διοργανωτές για τα μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν στις δύο συναυλίες. Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι από τον Δήμο Λάρνακας, που θα παρέχει διευκολύνσεις, αλλά και από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Οι εμφανίσεις του τραγουδιστή, αποτελούν το μεγάλο φινάλε της παγκόσμιας περιοδείας Mathematics για το 2024. «Ο ενθουσιασμός γύρω από την άφιξη του Sheeran είναι ανεπανάληπτος. Τα εισιτήρια για την πρώτη συναυλία, στις 7 Σεπτεμβρίου, εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες ημέρες από την έναρξη της προπώλησής τους. Με 14 τραγούδια που κατέκτησαν την πρώτη θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο, 47,9 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram και ένα εκπληκτικό σύνολο 32 δισεκατομμυρίων προβολών στο YouTube, ο Ed Sheeran είναι ένας από τους πιο επιδραστικούς καλλιτέχνες της εποχής μας» σημειώνουν οι διοργανωτές ενημερώνοντας πως εισιτήρια είναι διαθέσιμα για τη δεύτερη συναυλία.

«Προσθέτοντας στον ενθουσιασμό, η συναυλία θα περιλαμβάνει τον Calum Scott ως το opening act, δημιουργώντας το κατάλληλο σκηνικό για μια αξέχαστη μουσική βραδιά. Και με μερικές ακόμη εκπλήξεις που έχουν προγραμματιστεί, οι θαυμαστές θα ζήσουν μια εξαιρετική μουσική εμπειρία», προσθέτουν.

Σημειώνεται πως οι τιμές για τα εισιτήρια ξεκινούν από €115 και φτάνουν τα €180, για όσους επιλέξουν τις κερκίδες.

Πηγή : Φιλελεύθερος / Ρεπορτάζ Νατάσα Χριστοφόρου

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

Ανακοίνωση ΑΚΕΛ Λάρνακας για την παραμονή ασυνόδευτων ανηλίκων στη Στέγη Ηλικιωμένων Αγίου Γεωργίου Λάρνακας

Πρόχειρη και απαράδεκτη διαχείριση από το κράτος η μεταφορά ανήλικων σε χώρους που διαμένουν ενήλικες. Τα προβλήματα δημιουργούνται λόγω της έλλειψης ολοκληρωμένης πολιτικής για ασυνόδευτους

3ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού «ZORBA»

ΧΟΡΟΣ Παρασκευή 20 – Κυριακή 22                     ΛΑΡΝΑΚΑ 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού «ZORBA» Μαθήματα και εργαστήρια χορού, διαγωνισμός χορού, μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις Πληροφορίες: cypruszorbafestival.com ΜΟΥΣΙΚΗ & ΧΟΡΟΣ Παρασκευή 20 

Ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη στην εκδήλωση της Παγκύπριας Ένωσης Προσφύγων για τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή υπό τον τίτλο «Η γη μου εσύ, ανάσα μου και αέρας…»

Είναι με ιδιαίτερη συγκίνηση που συμμετέχω, μαζί με τους Υπουργούς Εσωτερικών και Άμυνας, στην αποψινή εκδήλωση καταδίκης της τουρκικής εισβολής και της συνεχιζόμενης για 50

error: Content is protected !!