Search
Close this search box.

Ένα εκτάριο γης με άγρια βλάστηση και ελαιόδεντρα έκαψε πυρκαγιά στον Ψευδά

Ένα εκτάριο γης με χαμηλή άγρια βλάστηση και ελαιόδεντρα κάηκε από πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι σε περιοχή της κοινότητας Ψευδά της επαρχίας Λάρνακας.

Σε ανακοίνωση του Τμήματος Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος αναφέρεται ότι «γύρω στις 12 το μεσημέρι σήμερα Τρίτη 27 Αυγούστου εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε περιοχή της κοινότητας Ψευδά. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 12:40, αφού έκαψε έκταση ενός εκταρίου καλυμμένη με χαμηλή άγρια βλάστηση και ελαιόδεντρα».

Για την κατάσβεσή της πυρκαγιάς «επιχείρησαν 35 άτομα του Τμήματος Δασών με επτά πυροσβεστικά οχήματα και ένα βυτιοφόρο. Τις επιχειρήσεις κατάσβεσης συνέδραμαν τρία άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με ένα πυροσβεστικό όχημα και δύο άτομα του Κοινοτικού Συμβουλίου Ψευδά με ένα όχημα», αναφέρεται.

Τα ακριβή αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Πηγή: https://dialogos.com.cy/

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!