Search
Close this search box.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου θεωρεί ιδανική την ΑΛΚ να αναλάβει το λιμάνι της Λάρνακας

Δηλώσεις του ΓΓ του ΑΚΕΛ Στέφανου Στεφάνου:

Δεν είναι τυχαίο που σήμερα έχουμε διευθετήσει συνάντηση με την Αρχή Λιμένων Κύπρου. Είναι φανερός ο λόγος, υπάρχει μία εκκρεμότητα πολύ σημαντική για την πόλη και την επαρχία της Λάρνακας αλλά και ευρύτερα για την Κύπρο, που έχει να κάνει με την ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας της Λάρνακας. Μία ανάπτυξη, η οποία βρίσκεται σε εκκρεμότητα μετά το ναυάγιο της συμφωνίας, που προέβλεπε μία συγκεκριμένη ανάπτυξη. Για αυτό, ήρθαμε να συζητήσουμε με την Αρχή Λιμένων Κύπρου για αυτό το θέμα και πρωτίστως για το Λιμάνι της Λάρνακας.
Εμάς ως ΑΚΕΛ πάντοτε ήταν η άποψή μας ότι τα λιμάνια της Κύπρου θα πρέπει να τα διαχειρίζεται και να τα αναπτύσσει η Αρχή Λιμένων Κύπρου. Η ΑΛΚ έχει την εμπειρία, έχει τη δυνατότητα για να υπάρχει αυτή η ανάπτυξη που είναι διπλά σημαντική για την Κύπρο. Γιατί η Κύπρος είναι ένα απομονωμένο νησί στην ανατολική Μεσόγειο, ημικατεχόμενο μάλιστα. Άρα είναι πάρα πολύ σημαντικό το κράτος μέσω της Αρχής Λιμένων Κύπρου να σχεδιάζει, να αναπτύσσει και γενικότερα να διαχειρίζεται τα λιμάνια.

Και ενώ ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ κ. Στέφανος Στεφάνου θεωρεί ιδανική την ΑΛΚ να αναλάβει το λιμάνι της πολης μας, το SkalaTimes υπενθυμίζει τι δήλωναν (στις 29 Ιουλίου 2024) στο SkalaTimes πηγές μέσα από το λιμάνι για τη διαχείριση του λιμανιού της Λάρνακας τους τελευταίους μήνες από την Αρχή Λιμένων Κύπρου:


https://www.skalatimes.com/2024/07/29/limani-marina-lkas-ftanei-me-ta-ikseis-afikseis/

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!