Search
Close this search box.

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Η κυπριακή αποστολή παρέλασε στη διάσημη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων


Με σημαιοφόρο την τρις χρυσή Παραολυμπιονίκη Καρολίνα Πελενδρίτου, η κυπριακή αποστολή παρέλασε στη διάσημη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων καταλήγοντας στην Πλατεία Κονκόρντ, κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης των Παραολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024 που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 28 Αυγούστου.

Τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού εκπροσώπησαν η Αντιπρόεδρος Κάλλη Χατζηιωσήφ και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Κωνσταντίνα Παφίτη, οι οποίες παρακολούθησαν την τελετή έναρξης μαζί με την ηγεσία της Κυπριακής Εθνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (ΚΕΠΕ). Στην τελετή έναρξης παρέλασαν πάνω από 4.400 παρααθλητές από 177 χώρες, οι οποίοι θα αγωνιστούν σε 22 αθλήματα, με τη δράση να ξεκινά σήμερα και να ολοκληρώνεται στις 8 Σεπτεμβρίου.

Ο ΚΟΑ βρίσκεται στο πλευρό της κυπριακής αποστολής και θα στηρίξει τους τρεις εκπροσώπους μας στους Αγώνες. Η πρώτη κυπριακή συμμετοχή είναι αυτή της Καρολίνας Πελενδρίτου το Σάββατο 31 Αυγούστου, στα 50μ. ελεύθερο. Η Παραολυμπιονίκης μας θα αγωνιστεί και στις 5 Σεπτεμβρίου στα 100μ. πρόσθιο. Την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου θα αγωνιστεί ο Βίκτωρας Πενταράς στο άλμα εις μήκος και την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου η Μαρία Μάρκου στην άρση βαρών σε πάγκο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!