Search
Close this search box.

Ο Δήμος Λάρνακας αποχαιρέτησε ένα άξιο συνεργάτη, τον Σπύρο Αγαθού, που ανοίγει νέο κεφάλαιο στη ζωή του


Την ανακοίνωση ότι ο Σπύρος Αγαθού αποχωρεί από το Δήμο Λάρνακας και ανοίγει ένα νέο κύκλο, στην δημόσια εκπαίδευση, έκανε μέσα από ανάρτηση του ο Δήμαρχος Ανδρέας Βύρας.
Το SkalaTimes εύχεται στον αγαπητό Σπύρο Αγαθού κάθε επιτυχία στο νέο μονοπάτι που ανοίγεται μπροστά του. Ο Σπύρος ήταν πάντα ευγενικός, πρόθυμος να βοηθήσει, εξυπηρετικός και προπάντων υπομονετικός όταν εμείς ως μμε τον ζαλίζαμε με χίλια δυο. Σπύρο μας, σε ευχαριστούμε για όλα! Σου αξίζει κάθε καλό στο νέο κύκλο της ζωης σου.

Η σημερινή ανάρτηση του Δημάρχου Λάρνακας κ. Βύρα:

Ο Σπύρος μας ανοίγει τα πανιά του για την εκπαίδευση!

Μετά από 17 χρόνια άριστης συνεργασίας στον Δήμο Λάρνακας, αλλά και προσωπικής συνεργασίας μαζί του τα τελευταία 7 και πλέον χρόνια που βρίσκομαι στη θέση του Δημάρχου, ο αγαπημένος φίλος και συνεργάτης Σπύρος Αγαθού αποχωρεί από τον Δήμο Λάρνακας και συνεχίζει ως καθηγητής Τέχνης στην δημόσια εκπαίδευση.

Ο Σπύρος όλα αυτά τα χρόνια αποτελούσε πρότυπο λειτουργού του Δήμου μας. Πρότυπο εργατικότητας, ευσυνειδησίας και ανιδιοτέλειας αποτέλεσε πολύ σημαντικό παράγοντα όσων έχουμε επιτύχει στο Δήμο μας τα τελευταία χρόνια. Άριστες σχέσεις με όλο το προσωπικό του Δήμου αλλά και άριστες σχέσεις με όλα τα μέσα ενημέρωσης και τους φορείς επικοινωνίας του Δήμου Λάρνακας με την κοινωνία.

Σπύρο μου σε ευχαριστώ προσωπικά για όλα όσα πρόσφερες στη Λάρνακα αλλά και κυρίως για τη φιλία σου όλα αυτά τα χρόνια που συνεργαζόμασταν καθημερινά. 

Καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα!

#Larnaka @Andreas Vyras

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!