Search
Close this search box.

Ενημέρωση για τους δημότες Δήμου Δρομολαξιάς- Μενεού (Δημοτικό Διαμέρισμα Κιτίου) για κλειστούς δρόμους


ΔΗΜΟΣ ΔΡΟΜΟΛΑΞΙΑΣ-ΜΕΝΕΟΥ

Ενημερώνουμε τους δημότες του Δήμου Δρομολαξιάς- Μενεού (Δημοτικό Διαμέρισμα Κιτίου) ότι οι εργασίες κατασκευής του Αποχετευτικού Συστήματος Λυμάτων και Όμβριων Λυμάτων «Κατασκευαστικό Συμβόλαιο της φάσης Γ» προχωρούν και θα είναι κλειστοί οι ακόλουθοι οδοί:

  • κατά την χρονική περίοδο από 07/09/2024 μέχρι 19/10/2024 θα παραμείνει κλειστό τμήμα της Οδού Μακαρίου και Πειραιώς όπως φαίνεται με κίτρινο χρώμα στο πρώτο συνημμένο σχέδιο.
    We inform the citizens of the Dromolaxia-Meneou Municipality (Municipal District of Kiti) that the construction works of the Sewage and Stormwater Sewage System “Construction Contract of phase C” are progressing normally.
  • During the time period from 07/09/2024 to 19/10/2024, a section of Makariou and Pireos Street will remain closed as shown in yellow in the attached plan.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!