Κώστας και Lauren: Ένας υπέροχος γάμος συνδημοτών μας με το κέφι να φτάνει στο ζενίθ!

Ο Κώστας Αντωνίου και η Lauren Βαρωσιώτη παντρεύτηκαν την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου στη πόλη τους τη Λάρνακα και ο γάμος τους θα μείνει χαραγμένος ως μια πανέμορφη ανάμνηση, όχι μόνο για τους ίδιους, αλλά και για τους καλεσμένους τους.

Ο Κώστας Αντωνίου, (γιος της Επαρχιακής Γραμματέως ΑΚΕΛ Λάρνακας Χρυστάλλας Αντωνίου) και η Lauren Βαρωσιώτη, (κόρη του γνωστού επιχειρηματία στο χώρο της εστίασης Άντρου Βαρωσιώτη), επέλεξαν να κάνουν το γάμο τους μοναδικό, προσέχοντας ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια, μα προπάντων προσφέροντας στους καλεσμένους τους εξαιρετική φιλοξενία και…διασκέδαση!

Η τελετή του γάμου έγινε στην εκκλησία Αγίου Ιωάννη, το μυστήριο τέλεσε ο αγαπητός Πάτερ Παναγιώτης, (αφού ο Κώστας έχει μεγαλώσει στην συνοικία του Άη Γιάννη) και ο πάτερ Στυλιανός.

Στη συνέχεια ακολούθησε δεξίωση στο Κτήμα Χρυσταλογιάννη, στο Αβδελλερό, όπου ο χώρος είχε διακοσμηθεί μαγικά για να υποδεχθεί τους καλεσμένους, στην πιο σημαντική ημέρα στη ζωή του ζευγαριού.

Τα υπέροχα φαγητά του γάμου ανέλαβε το catering “Food 2 Impress”, που πραγματικά κατάφερε να εντυπωσιάσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς, ενώ τους λουκουμάδες του γάμου το LoukouMAN.

Τη μουσική ευθύνη είχε ο DJ Στέλιος Γεωργίου που φρόντισε να διατηρήσει το κέφι στα ύψη, μέχρι και τις πρωινές ώρες.

Το SkalaTimes εύχεται στο όμορφο ζευγάρι βίον ανθόσπαρτον και μια ζωή όμορφη και χαρούμενη, όπως ήταν και η ημέρα του γάμου τους!

  • Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

“Έφυγε” ο Έλληνας ηθοποιός Ντίνος Καρύδης

Ο Ντίνος Καρύδης,  πατέρας της γνωστής ηθοποιού Σμαράγδας Καρύδη και σύζυγος της επίσης ηθοποιού Τζούλιας Αργυροπούλου, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών. Ο Ντίνος Καρύδης, πατέρας

“Το να σκοτώνεις έναν άνθρωπο για να υπερασπισθείς μια ιδέα, δεν είναι η υπεράσπιση μιας ιδέας, είναι ο φόνος ενός ανθρώπου”

Της Γιώτας ΔημητρίουΑρχισυντάκτρια SkalaTimes Κατηγορούμε τους άλλους για φανατισμό και απάνθρωπα ιδεώδη και το κάνουμε με τόσο μίσος, που τελικά φτάνουμε να μισούμε και να

error: Content is protected !!