Μια υπενθύμιση από το Δημοτικό Σύμβουλο Λάρνακας Ανδρέα Καυκαλιά


Με μια απλή σημερινή του ανάρτηση, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο δημοτικός σύμβουλος Λάρνακας Ανδρέας Καυκαλιάς, μας υπενθύμισε πως σήμερα απολαμβάνουμε τους καρπούς των αγώνων, που έδωσε κάποτε η πόλη της Λάρνακας, δηλαδή ο κόσμος και οι αρχές της. Απολαμβάνουμε μια πόλη χωρίς εγκαταστάσεις πετρελαιοδεξαμενών και υγραερίου.

Η ανάρτηση του κ. Καυκαλιά:

Στην ίδια τοποθεσία, που μέχρι πρότινος, όταν την διανύαμε δεν βλέπαμε ούτε αριστερά ούτε δεξιά για να αποφύγουμε στο βαθμό του εφικτού την βιομηχανική ασχήμια, πλέον ο κόσμος κατά χιλιάδες περιμένει στην γραμμή ώρες πριν, για να περάσει καλά, να ψυχαγωγηθεί, να δημιουργήσει εμπειρίες κάτω από το brand name της Λάρνακας.

Είναι καλά να υπενθυμίζεται ότι τίποτε από όλα αυτά δεν θα ήταν εφικτά αν δεν υπήρχαν οι νούσιμες, στοχευμένες ενέργειες των αρχών της πόλης σε συνεργασία με την πλειοψηφία του κόσμου όπου κατέστησαν ως μονόδρομο την απομάκρυνση των πετρελαιοδεξαμενων και εγκαταστάσεων υγραερίου, προδιαγράφοντας ένα μέλλον πολλά υποσχόμενο προς την συνολική αναβάθμιση της πόλης μας.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

Λύση «έκτακτης ανάγκης» τα ασυνόδευτα σε στέγη ηλικιωμένων, υποστηρίζει η Μ.Ευαγγέλου – Παρέμειναν για… 3 μήνες

Σε αναζήτηση μόνιμων λύσεων για τη στέγαση ασυνόδευτων ανηλίκων βρίσκεται το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας, ανέφερε τη Δευτέρα στη Βουλή η Υφυπουργός, Μαριλένα Ευαγγέλου, προσθέτοντας ότι

Η παγκοσμίως καταχειροκροτημένη σοπράνο Κατερίνα Μηνά στο Skala Times: «Η τέχνη δεν είναι μόνο μια έκφραση του προσωπικού μας κόσμου, αλλά και ένα μέσο για την εξερεύνηση και την κατανόηση της ανθρώπινης εμπειρίας»

Με καταγωγή από την Κύπρο και τη Μικρά Ασία, η διεθνούς φήμης σοπράνο και πιανίστρια, Κατερίνα Μηνά, κλέβει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις της στην

error: Content is protected !!