Search
Close this search box.

Αν είσαι νέος/νέα, η πιο κάτω συζήτηση στη Λάρνακα σε αφορά!

Ο Οργανισμός Νεολαίας σχεδιάζει τη Β’ Εθνική Στρατηγική για τη Νεολαία 2030 και χρειάζεται τις δικές σου ιδέες και απόψεις!

Κόπιασε στη διαβούλευση που πραγματοποιούμε την Τετάρτη 11/09/2024 στο Youth Makerspace στη Λάρνακα, στις 18.00, για να συζητήσουμε μαζί τους στόχους και τις προτεραιότητες που πρέπει να περιλαμβάνει η νέα Στρατηγική του Κράτους ώστε να εξυπηρετεί τις πραγματικές ανάγκες και τα θέλω των νέων.

Είναι μια μοναδική ευκαιρία να ακουστεί η φωνή των νέων και να συμβάλουν ενεργά στη διαμόρφωση προτάσεων για θέματα που τους αφορούν και τους επηρεάζουν, όπως η επιχειρηματικότητα, η κατάρτιση, η συμμετοχή και η ψυχική υγεία.

Δήλωσε συμμετοχή πατώντας ΕΔΩ ή τηλεφωνώντας στα 22402641/25871470. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας.

Σας περιμένουμε λοιπόν να συζητήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και να σχεδιάσουμε μαζί τη νέα Στρατηγική, μέσα από μια δημιουργική και συμμετοχική διαδικασία!

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση 24201777 ή 22402641.

#ΝέαΓενιά #ΝέαΣτρατηγική #YouthStrategy2030

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!