Search
Close this search box.

Τους κατοίκους της περιοχής Αγίου Γεωργίου συνάντησε χθες ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας για το θέμα της παραβατικότητας των ασυνόδευτων ανηλίκων στη Στέγη Ηλικιωμένων «Άγιος Γεώργιος»

Συνάντηση με τους αγανακτισμένους κατοίκους της περιοχής Αγίου Γεωργίου πραγματοποίησε χθες ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας για το θέμα της παραβατικότητας και εγκληματικών ενεργειών που έχουν προκύψει από τους ασυνόδευτους ανήλικους που φιλοξενούνται στη Στέγη Ηλικιωμένων Άγιος Γεώργιος.

Οι κάτοικοι της περιοχής ενημέρωσαν τον Δήμαρχο για τις αυξημένες κλοπές, βανδαλισμούς, φασαρίες και προπάντων για την αίσθηση ανασφάλειας που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα με τη μεταφορά των ασυνόδευτων ανηλίκων από το Ξενοδοχείο Henipa στη Στέγη Ηλικιωμένων.

Στη συνάντηση παρόντες ήταν και οι δύο βουλευτές Λάρνακας, Ανδρέας Πασιουρτίδης (ΑΚΕΛ) και Σωτήρης Ιωάννου (ΕΛΑΜ). Οι δύο βουλευτές ενημέρωσαν τους κατοίκους για τις μέχρι τώρα ενέργειες τους, όσον αφορά το ζήτημα και τους διαβεβαίωσαν ότι προτεραιότητα τους είναι να επανέλθει το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων και την ίδια ώρα να διαχειριστεί το κράτος με τον πιο σωστές διαδικασίες το θέμα των ασυνόδευτων ανηλίκων.

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Βύρας δεσμεύτηκε πως θα δει το θέμα με τα αρμόδια σώματα και την ερχόμενη βδομάδα θα ξανασυναντήσει τους κατοίκους, για εκ νέου ενημέρωση, για τις εξελίξεις γύρω από το θέμα.

Ο Βουλευτής Λάρνακας ΕΛΑΜ κ. Ιωάννου πραγματοποιεί σήμερα συνάντηση με την Υφυπουργό Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Μαριλένα Ευαγγέλου για να συζητήσουν το θέμα, ενώ ο Βουλευτής Λάρνακας ΑΚΕΛ κ. Πασιουρτίδης, μετά από μια γραφειοκρατική διαδικασία, όπως χαρακτηριστικά ο ίδιος είπε, συμμετέχοντας σε αντιπροσωπεία της Επαρχιακής Επιτροπής ΑΚΕΛ Λάρνακας, θα έχει συνάντηση την ερχόμενη εβδομάδα με την Διευθύντρια της Στέγης Ηλικιωμένων “Άγιος Γεώργιος”, για να συζητηθούν τα προβλήματα και οι πιθανές λύσεις.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!