Search
Close this search box.

Τιμητική Βράβευση Αλέξανδρου Ηλία για τη συμβολή του στη δημιουργία του νέου γυμναστηρίου ενόργανης στη Λάρνακα


Το Σωματείο Βύρων Λάρνακας και ο πρόεδρος Ανδρέας Καλλής τίμησαν τον Αλέξανδρο Ηλία, (ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας City of Larnaka), για τη συμβολή που είχε στη δημιουργία του νέου γυμναστηρίου ενόργανης στη Λάρνακα.

Πιο κάτω η ανάρτηση του Αλέξανδρου Ηλία:


Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς το συμβούλιο του Σωματείο Βύρων Λάρνακας – Viron Larnakas και τον πρόεδρο, αγαπημένο μου Andreas Kallis, για την τιμητική βράβευση που μου έκαναν για τη συμβολή που είχα στη δημιουργία του νέου γυμναστηρίου ενόργανης στη Λάρνακα.

Ένα αίτημα το οποίο για 10 και πλέον χρόνια ήταν απλά αίτημα, έγινε πραγματικότητα γιατί είχαμε θέληση και το δικό μας τρόπο για να επιτευχθεί.

Αν και το γυμναστήριο λειτουργεί ήδη εδώ και 2 χρόνια και πλέον απασχολεί πέραν των 200 παιδιών στο άθλημα δεν αναφέρθηκα ποτέ μου στο τι κάναμε , όσοι ασχοληθήκαμε, άλλωστε είναι πιο όμορφο να λειτουργεία αθόρυβα.

Παρόλα αυτά με την ευκαιρία της βράβευσης είναι καλό να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους που στήριξαν την προσπάθεια που είχα ξεκινήσει to 2019 μαζί με τον Ilias Georgiou και τον προπονητή του Panayiotis Shippi, τότε που ο Ηλίας προπονείτω κάτω από την κερκίδα στο κλειστό γήπεδο καλαθόσφαιρας (ΑΕΚ).

Με όχημα τις επιτυχίες του Ηλία στο εξωτερικό αυτό που είχαμε κάνει (αφού οι κλασικές επιστολές δεν έπιαναν τόπο) ήταν να αξιοποιήσουμε τις προσβάσεις μας στα ΜΜΕ και να αναδείξουμε το πρόβλημα. Κάτι που το είχαμε πετύχει, αφού τόσο οι συνεχόμενες επιτυχίες του Ηλία, όσο και το βήμα που είχαμε συνεχώς στα μεγαλύτερα ΜΜΕ του τόπου μας βοήθησαν να πετύχουμε το στόχο, δηλαδή να κινητοποιήσουμε τον ΚΟΑ και τους φορείς και να ξεκινήσει μια διαδικασία για το νέο σπίτι της ενόργανης στην πόλη μας.

Ο κορωνοιός όμως πάγωσε τη διαδικασία για να μας βρει ο Μάιος του 2021 , όπου με δική του πρωτοβουλία (μετά τις βουλευτικές) ο Αβέρωφ Νεοφύτου – Averof Neofytou μας επισκέφθηκε και μας έδωσε υπόσχεση ότι τον Ιανουάριο του 2022 θα είχαμε το νέο μας γυμναστήριο.

Όπερ και εγένετο… με την αποφασιστικότητα του κ Νεοφύτου η πόλη μας απέκτησε αυτό το στολίδι και προς τιμήν του ποτέ δεν απαίτησε να γίνει χρήση εν καιρώ προεκλογικής προεδρικών. Πολιτικά δεν είμαι θαυμαστής του αλλά η αλήθεια αυτή είναι, είτε αρέσει , είτε όχι.

Σήμερα το γυμναστήριο σφύζει καθημερινά από ζωή και πλέον αποτελεί και πρώτη επιλογή για την Εθνική και είμαστε περήφανοι γιατί σ´ αυτο τ´ οδοιπορικό υπήρξαν άτομα τα οποία θέλω να ευχαριστήσω:

Τους δημοσιογράφους:
Αντρέα Κημήτρη
Μαρία Ανδρονίκου
Κατερίνα Ιωάννου
Γιώργο Καλλινίκου
Σταύρο Χατζησάββα
*** απολογούμαι αν ξεχνώ κάποιον/α

Τον Σάββα Κάκο για την καθοριστική του εμπλοκή.

Τον ιδιοκτήτη της αποθήκης Λουκά Λουκά για την πολύτιμη του βοήθεια πριν , κατα και μετά την αποπεράτωση των εργασιών,

Τον Γιώργο Κουτσούδη για τη συνεχή στήριξη,

Και φυσικά τον Ηλία Γεωργίου και τον προπονητή του Παναγιώτη Σίηππη γιατί χωρίς τις επιτυχίες τους δεν θα γινόταν τίποτα.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!