Search
Close this search box.

Παλαιχώρι Μόρφου: 4ο Street Food and Art Festival

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
4ον Street Food and Art Festival

Στις 12 Οκτωβρίου πάμε Παλαιχώρι Μόρφου για το 4ο Street Food and Art Festival.
Το «4ο Street Food and Art Festival» στο Παλαιχώρι υπόσχεται ένα Σάββατο γεμάτο γεύσεις, τέχνη και διασκέδαση μέσα σε ένα πανέμορφο καταπράσινο τοπίο. Το φεστιβάλ πραγματοποιείται στο πάρκο του Παλαιχωρίου, το οποίο προσφέρει μοναδική ατμόσφαιρα.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μεγάλη ποικιλία από ζεστά και κρύα φαγητά, που θα καλύπτουν όλα τα γούστα. Από παραδοσιακές συνταγές μέχρι μοντέρνες γεύσεις, τα street food stands θα προσφέρουν λαχταριστές επιλογές που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Φυσικά, δεν θα λείπουν τα γλυκά από το φεστιβάλ όπως λουκουμάδες, σιάμισιη και κρέπες.
Το φεστιβάλ θα φιλοξενεί και καλλιτέχνες/ χειροτέχνες όπου θα εκθέτουν τις ξεχωριστές τους δημιουργίες και ταυτόχρονα θα πωλούν.
Παράλληλα οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα γραφικά στενά του χωριού, να απολαύσουν το ρόφημα τους στην πανέμορφη πλατεία του Παλαιχωρίου και να ξεναγηθούν στα αρχαία μνημεία.
Μέσα στο καταπράσινο πάρκο θα υπάρχουν διάφορα σημεία φωτογράφισης ειδικά διαμορφωμένα, όπου οι επισκέπτες μπορούν να βγάλουν φωτογραφίες και να αποτυπώσουν όμορφες στιγμές.



Το 4ο Street Food and Art Festival στο Παλαιχώρι είναι μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε φαγητό, τέχνη και ψυχαγωγία, μέσα στη φύση.

Μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης το Υφυπουργείο Τουρισμού.

rpt

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!