Search
Close this search box.

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης Μετά και τις χθεσινές εξελίξεις με την παύση του Γενικού Ελεγκτή κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μένει απαθής απέναντι στο σύστημα θεσμικής διαπλοκής και διαφθοράς που έχει στηθεί … Read more Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι περήφανος για τον γιο μου» ανέφερε στο philenews και με την επιστολή απευθύνεται προς τους δικαστές, υποδεικνύοντάς τους ότι η απόφασή τους είναι επιζήμια προς την πατρίδας μας. Ολόκληρο το … Read more Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται το project «Larnaka’s love letters», που γίνεται σε συνεργασία με τον οργανισμό Λάρνακα 2030. Η συζήτηση έγινε με αφορμή την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 20, Σεπτεμβρίου στο πάρκο … Read more Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Φιλοφρονητική Επίσκεψη Πρέσβειρας της Ουγγαρίας στο Δήμο Λάρνακας

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024 επίσκεψη της Πρέσβειρας της Ουγγαρίας κ. Krisztina Lakos στο Γραφείο του Δήμαρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τις διμερείς σχέσεις των δύο χωρών, καθώς και κοινωνικά και πολιτιστικά θέματα που σχετίζονται με τη Ουγγρική Κοινότητα. Επί τάπητος, τέθηκαν η συνδιοργάνωση εκδηλώσεων, τρόποι συνεργασίας, όπως επίσης … Read more Φιλοφρονητική Επίσκεψη Πρέσβειρας της Ουγγαρίας στο Δήμο Λάρνακας

Ενημέρωση για Πρόγραμμα εργασιών Συντήρησης Ασφαλτικού Σκυροδέματος σε δρόμους της Λάρνακας όπου έχουν εκτελεστεί κατασκευαστικά έργα λυμάτων και ομβρίων

Σε συνέχεια του χθεσινού δελτίου τύπου, ο Επαρχιακός Οργανισμός Αυτοδιοίκησης Λάρνακας (ΕΟΑ Λάρνακας) ανακοινώνει ότι ξεκίνησαν ήδη οι εργασίες συντήρησης του ασφαλτικού σκυροδέματος σε οδούς όπου είχαν εκτελεστεί έργα του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λάρνακας (ΣΑΛ). Οι εργασίες θα καλύψουν την περιοχή Μητροπόλεως – Σωτήρος, την περιοχή Αγίου Λαζάρου, την περιοχή δυτικά της Λεωφ. Αγίων Αναργύρων και … Read more Ενημέρωση για Πρόγραμμα εργασιών Συντήρησης Ασφαλτικού Σκυροδέματος σε δρόμους της Λάρνακας όπου έχουν εκτελεστεί κατασκευαστικά έργα λυμάτων και ομβρίων

Χρίστος Κληρίδης μετά τη δίκη Οδυσσέα: Το πρόβλημα είναι ότι κάποιες φορές η Δικαιοσύνη είναι υπερβολικά τυφλή

Σε μια ανάρτηση όλο νόημα προχώρησε ο δικηγόρος Χρίστος Κληρίδης, ο οποίος υπερασπίστηκα τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου, χωρίς ωστόσο να κατονομάζει τον πελάτη του, υπογραμμίζοντας πως κάποιες φορές η Δικαιοσύνη είναι υπερβολικά τυφλή.   Η ανάρτηση του κ. Κληρίδη Πριν χρόνια όταν μπαίναμε στην Αίθουσα της Ολομέλειας του ΕΔΑΔ  στο Στρασβούργο για να δικάσουμε την υπόθεση … Read more Χρίστος Κληρίδης μετά τη δίκη Οδυσσέα: Το πρόβλημα είναι ότι κάποιες φορές η Δικαιοσύνη είναι υπερβολικά τυφλή

Kατάργηση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, όπως τουλάχιστον τη γνωρίζαμε τα τελευταία δέκα χρόνια που βρισκόταν στα ινία o Οδυσσέας Μιχαηλίδης / Χάθηκε μια μάχη αλλά δεν χάθηκε ο πόλεμος κατά της διαφθοράς και των σκανδάλων, ο αγώνας τώρα ξεκινά!

Με παρατεταμένο χειροκρότημα απάντησε το προσωπικό της Ελεγκτικής Υπηρεσίας στην απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου να παύσει τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη από τη θέση του Γενικού Ελεγκτή. Σε κατάμεστη αίθουσα της Ελεγκτικής Υπηρεσίας περίσσεψε η συναισθηματική φόρτιση τόσο στα μέλη του προσωπικού όσο και στον ίδιο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη, ο οποίος έκανε λόγο για κατάργηση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, … Read more Kατάργηση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, όπως τουλάχιστον τη γνωρίζαμε τα τελευταία δέκα χρόνια που βρισκόταν στα ινία o Οδυσσέας Μιχαηλίδης / Χάθηκε μια μάχη αλλά δεν χάθηκε ο πόλεμος κατά της διαφθοράς και των σκανδάλων, ο αγώνας τώρα ξεκινά!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ψες η ποιητική βραδιά του Πολιτιστικού Ομίλου ΑΡΤΙΟΝ Λάρνακας και…. με μία έκπληξη!

SkalaTimes Πραγματοποιήθηκε ψες 18 Σεπτεμβρίου η ποιητική βραδιά με τίτλο “Ύμνος στο Φεγγάρι” που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Όμιλος ΑΡΤΙΟΝ Λάρνακας. Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Ομίλου, ο γνωστός γλύπτης Φώτος Δημητρίου, μίλησε για την αξία της ποίησης, αλλά και για το έργο και δράση του Πολιτιστικού Ομίλου ΑΡΤΙΟΝ Λάρνακας. Τις απαγγελίες ξεκίνησαν οι … Read more Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ψες η ποιητική βραδιά του Πολιτιστικού Ομίλου ΑΡΤΙΟΝ Λάρνακας και…. με μία έκπληξη!

Ειρήνη Χαραλαμπίδου: «Ο Γενικός Ελεγκτής ενίσχυσε τη λογοδοσία και τη διαφάνεια και τιμωρήθηκε. Η απόφαση του Δικαστηρίου θα έχει ολέθριες συνέπειες για το Κράτος Δικαίου»

Χθεσινή ανάρτηση Βουλεύτριας Ειρήνης Χαραλαμπίδου: Παύση Γενικού Ελεγκτή της ΔημοκρατίαςΕμείς οι Ανάρμοστοι Εκεί που το κατεστημένο επιβάλλει την φίμωση, ξεκινά η βούληση του λαού. Και όλοι εμείς οι «ανάρμοστοι» που τολμήσαμε να αντιταχθούμε σε κέντρα διαφθοράς είμαστε έτοιμοι. Σήμερα ήταν μια ακόμα μαύρη σελίδα για την Κύπρο. Ο Γενικός Ελεγκτής ενίσχυσε τη λογοδοσία και τη … Read more Ειρήνη Χαραλαμπίδου: «Ο Γενικός Ελεγκτής ενίσχυσε τη λογοδοσία και τη διαφάνεια και τιμωρήθηκε. Η απόφαση του Δικαστηρίου θα έχει ολέθριες συνέπειες για το Κράτος Δικαίου»

error: Content is protected !!