Search
Close this search box.

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι περήφανος για τον γιο μου» ανέφερε στο philenews και με την επιστολή απευθύνεται προς τους δικαστές, υποδεικνύοντάς τους ότι η απόφασή τους είναι επιζήμια προς την πατρίδας μας.

Ολόκληρο το κείμενο της επιστολής ακολουθεί:

«Τρεις φορές η ελληνική ιστορία παρουσιάζει παραδείγματα αθώων ανθρώπων που καταδικάστηκαν από άνομο συνέδριο. Πρώτη περίπτωση είναι στην αρχαιότητα ο Σωκράτης. Καταδικάστηκε σε θάνατο, διότι διέδιδε δήθεν καινά δαιμόνια.

Δεύτερη περίπτωση είναι η περίπτωση του Χριστού. Καταδικάστηκε σε θάνατο διότι τον ζήλευαν. Προς τούτο δημιουργήθηκε άνομο συνέδριο, που αναζητούσε μάρτυρες για να τον καταδικάσουν.

Τρίτη περίπτωση, είναι η υπόθεση του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, του γιου μου. Και ο μεν Υιός του ανθρώπου πορεύεται τον δρόμο του, χρησιμοποιώντας και τη δύναμη και την καθοδήγηση του πατέρα του. Αλλά ουαί τω ανθρώπω εκείνω, στην περίπτωση μας τω γενικώ εισαγγελεί, διά του οποίου ούτος πορεύεται.

Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου. Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι δώσατε παντοδυναμία στον Εισαγγελέα, ο οποίος αύριο θα ζητήσει και την δική σας παύση.

Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι θέσατε στην ιδία μοίρα ένα νούσιμο άνθρωπο, που κάνει την δουλειά του με τον Ρίκκο Ερωτοκρίτου που κατηγορείτο για ποινικό αδίκημα.

Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι ενεργείτε σε βάρος της πατρίδος σας, την οποία στερείτε από τις υπηρεσίες ενός τίμιου εργάτη, που προστατεύει τα δίκαια των απλών ανθρώπων, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, που παρουσιάζουν τον Οδυσσέα πρώτο.

Ουαί υμίν, Κύπρος, που επιτρέπεις σε τέτοια άτομα να σε ποδηγετούν. Κύπρος μου, δώσε αυτοίς κατά τα έργα αυτών, ότι κενά κατά σου εμελέτησαν.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!