Search
Close this search box.

Η Μαρινέλλα κατάρρευσε στη σκηνή του Ηρώδειου…. Αγωνία εν αναμονή του πρώτου επίσημου ιατρικού ανακοινωθέντος

Συγκλονίζει βίντεο ντοκουμέντο από την λιποθυμία της Μαρινέλλας πάνω στην σκηνή..

«Παγωμένοι» παρακολούθησαν οι θεατές του Ηρωδείου την Μαρινέλλα να καταρρέει πάνω στην σκηνή, λίγο μετά την έναρξη της συναυλίας της.

Η ερμηνεύτρια τραγουδούσε την επιτυχία «Εγώ και Εσύ», το τρίτο κατά σειρά τραγούδι του ρεπερτορίου της, όταν ξαφνικά άρχισε να τρέμει και κατέρρευσε επί σκηνής μπροστά στα έντρομα μάτια των θεατών που είχαν κατακλύσει το θέατρο για να ακούσουν τις μεγάλες επιτυχίες της 86χρονης καλλιτέχνιδος.

Η ερμηνεύτρια έχει διακομισθεί σε γνωστό ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας.

Μαρινέλλα: Για εγκεφαλικό μιλούν οι πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις

Η Μαρινέλλα μετά τη λιποθυνία στη σκηνή του Ηρωδείου διακομίσθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου αυτήν την ώρα εξακολουθεί να υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις.

Η Μαρινέλλα υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο, ενδεχομένως βαρύ, στη σκηνή του Ηρωδείου, σύμφωνα με τις πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις, ενώ υπάρχει αγωνία εν αναμονή του πρώτου επίσημου ιατρικού ανακοινωθέντος.

Αυτή την ώρα εξακολουθεί να υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις. Ειδικότερα, υποβάλλεται σε κλινικό και εργαστηριακό έλεγχο.

Μαρινέλλα: «Εγώ κι εσύ, Θεέ μου, μας έμαθες εσύ τόσο πολύ να αγαπάμε»… και κατέρρευσε στη σκηνή του Ηρωδείου

Η ιστορία του τραγουδιού με τον συγκινητικό στίχο που ερμήνευε η Μαρινέλλα την στιγμή που έπεσε στη σκηνή του Ηρωδείου – Δείτε την ανακοίνωση της εταιρείας για τη ματαίωση της συναυλίας

«Εγώ κι εσύ, πόσο η ζωή να μας μισεί;

Φεύγεις και φεύγω, και πού πάμε;

Εγώ κι εσύ, Θεέ μου, μας έμαθες εσύ

τόσο πολύ να αγαπάμε».

Ήταν μόλις το τρίτο τραγούδι που ερμήνευε στη σκηνή του Ηρωδείου η σπουδαία Μαρινέλλα, όταν κατέρρευσε, προκαλώντας σοκ σε χιλιάδες θεατές. Οι τελευταίοι στίχοι που πρόλαβε να ψελλίσει, ήταν: «Εγώ κι εσύ, Θεέ μου, μας έμαθες εσύ τόσο πολύ να αγαπάμε». 

Το «Εγώ κι εσύ» είναι ένα τραγούδι που γράφτηκε το 1974, σε σύνθεση του αείμνηστου Τόλη Βοσκόπουλου και στίχους του Μιμη Θειόπουλου, από τον δίσκο «Μ’ έμαθες ν’ αγαπώ». Έγινε επίσης γνωστό και αγαπήθηκε πολύ, ως «Τα λόγια είναι περιττά». 

Οι δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες το είπαν μαζί, ως ντουέτο, κάνοντας τεράστια επιτυχία. Μάλιστα, το «Εσύ και εγώ» κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 1974, στην πρώτη επέτειο του γάμου τους. Η Μαρινέλλα υπήρξε ζευγάρι με τον Τόλη Βοσκόπουλο, με τον οποίο είχε ενωθεί με τα δεσμά του γάμου, στις 10 Νοεμβρίου του 1973. Ο γάμος τους κράτησε μέχρι το 1981.

Η εταιρεία παραγωγής, Galaxy Live Productions, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση στο Facebook για τη ματαίωση της συναυλίας: «Λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας της Μαρινέλλας, η σημερινή συναυλία στο Ηρώδειο αναβάλλεται, καθώς οι γιατροί συνέστησαν περαιτέρω εξετάσεις. Η εταιρία παραγωγής θα επανέλθει άμεσα με σχετική ανακοίνωση. Σας ευχαριστούμε πολύ».

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

Ο συνδημότης μας Γιάννης Ανδρέου συμμετείχε στην παραγωγή της συναυλίας της ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΥΡΙΑΣ στο Ηρώδειο και τονίζει στο SkalaTimes : «Όταν λέμε  ότι είναι “η μεγάλη κυρία” του ελληνικού πενταγράμμου δεν είναι καθόλου υπερβολή κι εμείς που συνεργαστήκαμε μαζί της το ξέρουμε αυτό»

Ο συνδημότης μας Γιάννης Ανδρέου συνεργάτης εδώ και χρόνια της εταιρείας ΓΑΛΑΞΙΑΣ συμμετείχε σε αρκετές παραγωγές για τις συναυλίες της Μαρινέλλας και έτυχε να συμμετάσχει

Δημήτρης Παπανικολάου: «Φίλοι μου, ο σκοπός του ανθρώπου στην γη δεν είναι να μην πεθάνει. Ο σκοπός του ανθρώπου στην γη, είναι να ζήσει πριν πεθάνει»

Την δική του τοποθέτηση έδωσε μέσα από μία ανάρτηση του ο Έλληνας πρώην μπασκετμπολίστας Δημήτρης Παπανικολάου, όσον αφορά στα σχόλια των ΜΚΔ για την «μεγάλη

error: Content is protected !!