Search
Close this search box.

Δημήτρης Παπανικολάου: «Φίλοι μου, ο σκοπός του ανθρώπου στην γη δεν είναι να μην πεθάνει. Ο σκοπός του ανθρώπου στην γη, είναι να ζήσει πριν πεθάνει»


Την δική του τοποθέτηση έδωσε μέσα από μία ανάρτηση του ο Έλληνας πρώην μπασκετμπολίστας Δημήτρης Παπανικολάου, όσον αφορά στα σχόλια των ΜΚΔ για την «μεγάλη κυρία» του ελληνικού πενταγράμμου Μαρινέλλα. Αξίζει να διαβάσουμε και να εμπεδώσουμε την ανάσταση του:

Η πτώση ενός ανθρώπου πουλάει πολλαπλάσια απο την άνοδο του.

Συνοδεύεται συχνά απο αναλύσεις του στυλ τι δουλειά έχει 86 ετών στην σκηνή.

Κατά κάποιους, ένας άνθρωπος ζει αν τρώει την σουπίτσα του και έχει αγκαλιά την θερμοφόρα.

Στον δικό μου χώρο πχ μπορεί να ακούσεις τι δουλειά έχει να παίζει ακόμα 🏀 ο Λεμπρόν Τζέιμς που κοντεύει τα 40 ; Τόσα λεφτά έχει συνοδεύεται η πρόταση. Δεν του περνάει απο το νου, ότι ξεκίνησε να παίζει απο αγάπη.

Η πριν λίγα χρόνια που ήμουν στην αποστολή να ανέβει στον Όλυμπο η Ελευθερία Τότσιου που βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο είναι ασφαλές για εκείνη άκουγα ;

Φίλοι μου, ο σκοπός του ανθρώπου στην γη δεν είναι να μην πεθάνει. Ο σκοπός του ανθρώπου στην γη, είναι να ζήσει πριν πεθάνει.

Οι απο πάνω και πολλοί ακόμα επέλεξαν να ζήσουν και ζουν μέσα απο αυτό που κάνουν, όχι απο αυτό που δεν κάνουν.

Ας παραδειγματιστούμε απ την άνοδο τους και όχι απο την πτώση τους.

Κι όταν θα έρθει η ώρα να πέσουν, θα πέσουν εκεί που αγαπήσανε οι ίδιοι.

Μακριά απο τον καναπέ.
Απο την στιγμή που δεν πέφτουν πάνω μας, εμάς δεν μας κόφτει.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

Ο συνδημότης μας Γιάννης Ανδρέου συμμετείχε στην παραγωγή της συναυλίας της ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΥΡΙΑΣ στο Ηρώδειο και τονίζει στο SkalaTimes : «Όταν λέμε  ότι είναι “η μεγάλη κυρία” του ελληνικού πενταγράμμου δεν είναι καθόλου υπερβολή κι εμείς που συνεργαστήκαμε μαζί της το ξέρουμε αυτό»

Ο συνδημότης μας Γιάννης Ανδρέου συνεργάτης εδώ και χρόνια της εταιρείας ΓΑΛΑΞΙΑΣ συμμετείχε σε αρκετές παραγωγές για τις συναυλίες της Μαρινέλλας και έτυχε να συμμετάσχει

Δημήτρης Παπανικολάου: «Φίλοι μου, ο σκοπός του ανθρώπου στην γη δεν είναι να μην πεθάνει. Ο σκοπός του ανθρώπου στην γη, είναι να ζήσει πριν πεθάνει»

Την δική του τοποθέτηση έδωσε μέσα από μία ανάρτηση του ο Έλληνας πρώην μπασκετμπολίστας Δημήτρης Παπανικολάου, όσον αφορά στα σχόλια των ΜΚΔ για την «μεγάλη

error: Content is protected !!