Search
Close this search box.

Αντώνης Κανάκης: «Η εγκληματικότητα των ανηλίκων είναι το σημαντικότερο από όλα τα αποδεικτικά συμπτώματα, του πόσο άρρωστη, διεφθαρμένη και τοξική είναι πλέον η κοινωνία των ενηλίκων»

Η σημερινή ανάρτηση του αγαπημένου μας Αντώνη Κανάκη αναφέρεται στην εγκληματικότητα ανηλίκων στην Ελλάδα, αλλά τα όσα γράφει αφορούν και τη κοινωνία της Κύπρου. Η ανάρτηση: Περίπου έξι-επτά χρόνια πριν, είχα διατυπώσει την άποψη ότι στα επόμενα πέντε χρόνια ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της χώρας θα είναι η εγκληματικότητα των ανηλίκων.Την πρόβλεψη αυτή δεν … Read more Αντώνης Κανάκης: «Η εγκληματικότητα των ανηλίκων είναι το σημαντικότερο από όλα τα αποδεικτικά συμπτώματα, του πόσο άρρωστη, διεφθαρμένη και τοξική είναι πλέον η κοινωνία των ενηλίκων»

Κορίνα Δημητρίου : “Κατατάχτηκε και ο πατέρας μου στο 5ο Τάγμα και γνωρίζω τι σημαίνει να γαλουχηθείς με επίγνωση του κινδύνου του φασισμού και πώς αυτός αλώνει συνειδήσεις και κοινωνίες”

Με αφορμή τη σημερινή ημέρα που σημαίνει την άνοδο της ακροδεξιάς στην Αυστριά, τον όρο “λαθρομετανάστες” που χρησιμοποιείται ευρέως, το θέμα των ανηλίκων ασυνόδευτων μεταναστών στην Λάρνακα και γενικότερα το μεταναστευτικό που αποτελεί ένα από τα σοβαρά ζητήματα του τόπου, το SkalaTimes κουβεντιάζει με την Κορίνα Δημητρίου.Η Κορίνα Δημητρίου είναι νομικός, εμπειρογνώμονας, ερευνήτρια σε θέματα … Read more Κορίνα Δημητρίου : “Κατατάχτηκε και ο πατέρας μου στο 5ο Τάγμα και γνωρίζω τι σημαίνει να γαλουχηθείς με επίγνωση του κινδύνου του φασισμού και πώς αυτός αλώνει συνειδήσεις και κοινωνίες”

Τζόκερ: Ένας υπερτυχερός κέρδισε €18.6 εκατομμύρια – Στην Κύπρο βρέθηκε πεντάρι

Μετά από αλλεπάλληλα τζακ ποτ, στην κλήρωση του Τζόκερ της Κυριακής 29/09 βρέθηκε ένας σούπερ τυχερός. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του Τζόκερ, το τυχερό δελτίο προέκυψε έπειτα από… τυχαία επιλογή και πρόκειται για σύστημα και παίχτηκε στην πόλη της Πτολεμαΐδας. Παράλληλα βρέθηκαν και δύο τυχερά δελτία που κερδίζουν από 100.000 ευρώ στη δεύτερη κατηγορία, το ένα στην επαρχία Λευκωσίας. … Read more Τζόκερ: Ένας υπερτυχερός κέρδισε €18.6 εκατομμύρια – Στην Κύπρο βρέθηκε πεντάρι

Σε 24ωρη απεργία στις 9/10 οι εργαζόμενοι της «Larnaca Public Transport»

Εικοσιτετράωρη απεργία πραγματοποιούν την Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, οι εργαζόμενοι της εταιρείας «Larnaca Public Transport». Οι Συντεχνίες ΟΜΕΠΕΓΕ-ΣΕΚ, ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ-ΠΕΟ, ΔΕΕ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ και ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΕΟΚ, ανακοίνωσαν την Παρασκευή ότι οι εργαζόμενοι της εταιρείας «Larnaca Public Transport» αποφάσισαν κατά τη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, να προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία την Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2024. Η απόφαση αυτή … Read more Σε 24ωρη απεργία στις 9/10 οι εργαζόμενοι της «Larnaca Public Transport»

Ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας αναφορικά με τη στρατιωτική παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου 2024

Την Τρίτη, 1η Οκτωβρίου 2024, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη στρατιωτική παρέλαση στο πλαίσιο των εορτασμών της 64ης επετείου από την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας. Τον χαιρετισμό της θα δεχθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κα Κατερίνα Σακελαροπούλου, πλαισιωμένοι από τον Υπουργό Άμυνας κ. Βασίλη Πάλμα, … Read more Ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας αναφορικά με τη στρατιωτική παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου 2024

error: Content is protected !!