Search
Close this search box.

ΔΗΣΥ: «Απολύτως καταδικαστέα» η επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ


«Ο ρόλος τους κράτους μας θα πρέπει να παραμείνει σταθεροποιητικός, αξιοποιώντας τις καλές σχέσεις που έχουμε οικοδομήσει τα τελευταία χρόνια»

Ο ΔΗΣΥ με επίσημη του ανακοίνωση καταδικάζει την ψεσινή επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «μαζί με τους Ευρωπαίους εταίρους μας θα πρέπει η Κύπρος να αναδεικνύεται συνεχώς σε πυλώνα ασφάλειας, συνεργασίας και ειρήνη».

Αυτούσια η ανακοίνωση

Η μαζική επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ συνιστά μια πολύ επικίνδυνη εξέλιξη και είναι απολύτως καταδικαστέα. Δημιουργεί κινδύνους ευρύτερης ανάφλεξης και οδηγεί την ήδη τεταμένη κατάσταση στη Μέση Ανατολή σε απρόβλεπτες ατραπούς.

Ο ρόλος τους κράτους μας θα πρέπει να παραμείνει σταθεροποιητικός, αξιοποιώντας τις καλές σχέσεις που έχουμε οικοδομήσει τα τελευταία χρόνια με όλες τις γείτονες χώρες. Μαζί με τους Ευρωπαίους εταίρους μας θα πρέπει η Κύπρος να αναδεικνύεται συνεχώς σε πυλώνα ασφάλειας, συνεργασίας και ειρήνης.

Την ίδια στιγμή χρειάζεται η κατάλληλη προετοιμασία για τυχόν νέες μεταναστευτικές ροές καθώς και για συνέπειες στους τομείς της ενέργειας και της οικονομίας.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

Η Αλεξία Καραϊσκάκη, μέλος του Παγκύπριου Συνδέσμου Alzheimer και Συναφών Ανοιών «ΜΗ-ΜΕ-ΛΗΣΜΟΝΕΙ» στο SkalaTimes: «Δώσε αγάπη για να πάρεις αγάπη. Αυτό ζητούν οι πάσχοντες: αγάπη, αγκαλιά και υπομονή»

Του Γιώργου Μιχαηλίδη Η άνοια αποτελεί μια ανίατη μάστιγα η οποία απειλεί όλο και περισσότερο κόσμο στις μέρες μας. Σύμφωνα με το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για

Δημοτικό Διαμέρισμα Τρούλλων Δήμου Αραδίππου: Ετήσιο Εθνικό Μνημόσυνο ηρώων και μαρτύρων 

Το Δημοτικό Διαμέρισμα Τρούλλων του Δήμου Αραδίππου, η εκκλησιαστική επιτροπή Ιερού Ναού Αγίου Μάμαντος και οι συγγενείς των πεσόντων Τρούλλων, σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία

Η Παιδική Λέσχη Φιλαναγνωσίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Βορόκληνης επιστρέφει και πάλι!

Ανακοίνωση Δημοτικής Βιβλιοθήκης Βορόκληνης. Η Παιδική Λέσχη Φιλαναγνωσίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Βορόκληνης επιστρέφει και πάλι! «ΒΙΒΛΙΟ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ» Αυτό το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024,

error: Content is protected !!