Search
Close this search box.

Ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων για εργασίες στην Επαρχία Λάρνακας


Εργασίες ποτίσματος στον Αυτοκινητόδρομο Αεροδρομίου Λάρνακας – Αγίας Νάπας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότιαπό την Τρίτη 22/10/2024 μέχρι και την Πέμπτη 24/10/2024, μεταξύ των ωρών 8:30-16:00,στον αυτοκινητόδρομο Αεροδρομίου Λάρνακας – Αγίας Νάπας, θα εκτελούνται εργασίες ποτίσματος στην κεντρική νησίδα, από το Τμήμα Δασών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών στον αυτοκινητόδρομο από κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς μέχρι Ξυλοτύμπου, θα κλείνει τμηματικά η εφαπτόμενη λωρίδα κυκλοφορίας της κεντρικής νησίδας, με κατεύθυνση προς Αγ. Νάπα για μήκος 1,5χλμ. κάθε φορά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

Weekend vibe: Φτιάχνουμε εύκολα κοκτέιλ με 3 υλικά

Ψάχνετε εύκολα κοκτέιλ για να φτιάξετε το Σαββατοκύριακο; Εάν, λοιπόν, θέλετε να καλέσετε κόσμο και ψάχνετε εύκολες λύσεις, έχουμε 3 αγαπημένα κοκτέιλ, που χρειάζονται μόνο 3 συστατικά.

Φωταγώγηση από το Δήμο Λάρνακας για την εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού για την Αναπτυξιακή Γλωσσική Διαταραχή

Χθες Παρασκευή 18 Οκτωβρίου ο Δήμος Λάρνακας φωταγώγησε στις 7:00 μ. μ το συντριβάνι πλησίον του παλαιού ΓΣΖ με μωβ χρώμα, στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης του κοινού

error: Content is protected !!