Search
Close this search box.

Κοντά στους κατοίκους της Λαϊκής Γειτονιάς οι βουλευτές Λάρνακας Πρόδρομος Αλαμπρίτης και Χρίστος Ορφανίδης

SkalaTimes

Μετά το δημοσίευμα του SkalaTimes για την απαράδεκτη, αλλά και επικίνδυνη κατάσταση που επικρατεί στη περιοχή της Λαϊκής Γειτονιάς, στη Λάρνακα, οι δύο Βουλευτές Λάρνακας Πρόδρομος Αλαμπρίτης (ΔΗΣΥ) και Χρίστος Ορφανίδης (ΔΗΚΟ), επισκέφτηκαν χθες, τον κ. Ρόμπερτ Ροςς-Κλούνις, Εκπρόσωπο της Ομάδας Ιδιοκτητών Ακινήτων και Κατοίκων Λαϊκής Γειτονιάς και συζήτησαν μαζί του, καθώς και με το ζεύγος Κλούνη, κ. Νικόλα και κα Φωφώ, για την εικόνα της περιοχής.

Στη συνέχεια οι δύο βουλευτές περιηγήθηκαν στην περιοχή για να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι το απαράδεκτο χάος που επικρατεί. Ένα χάος γεμάτο ακαθαρσίες, οπτική ρύπανση και παρατυπίες που δεν επιτρέπει σε πυροσβεστικό όχημα, ασθενοφόρο και φορείο να φτάσει στις οικίες και πολυκατοικίες της Λαϊκής Γειτονιάς, θέτωντας έτσι σε ρίσκο ανθρώπινες ζωές.

Να είμαστε προμηθείς και όχι επιμηθείς σε τόσο σοβαρά θέματα, τόνισαν οι δύο βουλευτές.

Τέλος, δεσμεύτηκαν ότι θα ερευνήσουν την υπόθεση, θα μιλήσουν με τις τοπικές αρχές και θα επανέρθουν, όπως τόνισαν “κανένας δεν έχει δικαίωμα να παίζει με την ασφάλεια και ζωές των πολιτών”.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

1 thought on “Κοντά στους κατοίκους της Λαϊκής Γειτονιάς οι βουλευτές Λάρνακας Πρόδρομος Αλαμπρίτης και Χρίστος Ορφανίδης”

  1. Αγαπητοί βουλευτές μην μήνετε μόνο στο , οπως γίνεται συνήθως. Προχωρήστε και στη πράξη. Φέρτε το εαυτό σας στη δική τους θέση. Εάν μένατε εσεις εκεί και χρειαζόσαστε το ασθενοφόρο τι θα κάνατε, Θα χρεισιμοποιουσατε τη Βουλευτική σας ταυτότητα για να βοηθηθείτε?

Comments are closed.

On Key

Related Posts

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λάρνακας φιλοξενεί το Tennis Europe U12 Larnaka Tennis Club – Petrolina G2 2024, από τις 28 Οκτωβρίου μέχρι τις 3 Νοεμβρίου 2024

Όμιλος Αντισφαίρισης Λάρνακας Δελτίο Τύπου ΔιεθνέςΠρωτάθλημα Tennis Europe U12 Larnaka Tennis Club – Petrolina G2 2024 Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λάρνακας, σε συνεργασία με την Tennis

error: Content is protected !!