Search
Close this search box.

Aγαπημένα μαγαζιά για πρόγευμα στη Λάρνακα

Πρόγευμα στο Coffee Corner

Σύμφωνα με τους αμερικανούς, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να γιορτάσουμε το πρωινό από τον Σεπτέμβριο, κατά τη διάρκεια του “Εθνικού Μήνα Πρωινού”! Ο Σεπτέμβρης θεωρείται National Breakfast Month!
Το πρωινό είναι συχνά ένα γεύμα ασήμαντο για κάποιους, αλλά η αλήθεια είναι πως η σωστή επιλογή του μπορεί να έχει πολλά οφέλη σε ολόκληρη την ημέρα μας, στη ζωή μας και….στα κιλά μας! Ένα ωραίο και ισοροπημένο πρωϊνό μπορεί να μας βοηθήσει να ξεκινήσουμε όμορφα τη μέρα μας.

Η Λάρνακα μπορεί να περηφανεύεται ότι σήμερα διαθέτει αρκετά όμορφα μαγαζιά που σερβίρουν πρωϊνό για όλα τα γούστα και κερδίζουν τις καλύτερες εντυπώσεις.

SkalaTimes

Για να δούμε τα δικά μας πέντε συν ένα αγαπημένα μαγαζιά για πρόγευμα στη Λάρνακα:

Coffee Corner

Coffee Corner
Λεωφόρος Αθηνών
Ανοικτό καθημερινά και Σαββατοκύριακο, από τις 7 το πρωί
Με θέα τη θάλασσα των Φοινικούδων, το πρόγευμα και το brunch στο Coffee Corner μπορεί να κερδίσει και τους πιο απαιτητικούς.
Νοστιμότατο πρόγευμα, όποια κι αν είναι τα γούστα σας, μια πλούσια επιλογή από καφέδες, χυμούς και τσάγια και φυσικά με την καλύτερη πάντα εξυπηρέτηση.

Edem’s Yard

Edem’s Yard
Ευανθίας Πιερίδου 37
Τρίτη – με Παρασκευή 8-3
Σάββατο και Κυριακή 9.15 – 16.45
Σε ένα ιδιαίτερα όμορφο και διαφορετικό χώρο με ιδιαίτερα ευφάνταστες συνταγές για sweet or salt tooth εδώ θα βρείτε ποιοτικά πιάτα για όλα τα γούστα για τα πιο όμορφα πρωϊνά.

Oliv Fresh Deli

Oliv Fresh Deli
Πιαλέ Πασά 68 (Ξενοδοχείο Liv) περιοχή Μακένζι
Εδώ σε αυτό το σχετικά New Arrival in Town θα βρείτε πρόγευμα για όσους ακολουθού υγιεινή διατροφή, θα βρείτε νοστιμότατα πιάτα για να ξεκινήσει ωραία η μέρα σας και μυρωδάτο καφέ με θέα τη θάλασσα του Μακένζι. Ο γνωστός και αγαπητός Πάνος Βέσσης, που έχει βάλει τη δική του σφραγίδα στο χώρο, είναι η εγγύηση πως το πρόγευμα και η εξυπηρέτηση σε αυτό το υπέροχο στέκι θα σας κερδίσει.

Mingle

Mingle
Ερμού 153
Στην Ερμού, στο Ξενοδοχείο QBIC, στο καφεστιατόρειο Mingle θα βρείτε υπέροχες επιλογές για πρόγευμα. Υγιεινά Vegan και Vegetarian επιλογές, καθώς και gluten free. Στην καρδιά της πόλης, ποιοτικό, υγιεινό και διαφορετικό πρόγευμα από τα συνηθισμένα, σε ένα φιλικό και ζεστό περιβάλλον.

Indigo

Ξενοδοχείο Indigo Λάρνακα
Αδώνιδος 12-16, Λάρνακα 6020(Περιοχή Αγίου Λαζάρου)
Παραμένει από τη πρώτη μέρα που άνοιξε, μια από τις καλύτερες επιλογές για πρόγευμα στη πόλη. Η όμορφη εσωτερική αυλή του, η μοναδική διακόσμηση του διατηρητέου μέρους του ξενοδοχείου, η φιλική εξυπηρέτηση και τα ευφάνταστα γευστικά πιάτα του, μαζί με τον εξαιρετικό καφέ, κάνουν το μέρος αυτό μια από τις top επιλογές για πρόγευμα, στη Λάρνακα.

Το Αίθριον

Το Αιθριον
Ζήνωνος Κιτιέως 3
Υπό νέα διεύθυνση, νέο μενού και νέα αύρα, το αγαπημένο μας Αίθριο (απέναντι από μουσείο Πιερίδη) είναι μια ιδανική πρόταση και για πρόγευμα. Εδώ θα βρείτε γευστικότατα υγιεινά πιάτα και πικάντικες πρωϊνές επιλογές για να ξεκινήσει δυναμικά και όμορφα η μέρα σας. Το δε διατηρητέο κτήριο στη καρδιά της πόλης, κάνει την εμπειρία ακόμη πιο όμορφη.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λάρνακας φιλοξενεί το Tennis Europe U12 Larnaka Tennis Club – Petrolina G2 2024, από τις 28 Οκτωβρίου μέχρι τις 3 Νοεμβρίου 2024

Όμιλος Αντισφαίρισης Λάρνακας Δελτίο Τύπου ΔιεθνέςΠρωτάθλημα Tennis Europe U12 Larnaka Tennis Club – Petrolina G2 2024 Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λάρνακας, σε συνεργασία με την Tennis

error: Content is protected !!