Search
Close this search box.

Λάρνακα: Ο ΔΗΣΥ οφείλει να φανεί εξυπνότερος των όποιων προσωπικών φιλοδοξιών συγκεκριμένων στελεχών του!

Σημαντική για το μέλλον της Λάρνακας η θέση του Προέδρου του Επαρχιακού Γραφείου.

SkalaTimes Team

Ο ΔΗΣΥ οφείλει να φανεί εξυπνότερος των όποιων προσωπικών φιλοδοξιών συγκεκριμένων στελεχών του!

Σε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο η εφημερίδα “Φιλελεύθερος” χθες, με τίτλο “Πονοκέφαλος η Λάρνακα” έγραφε: “Προβληματισμένη παραμένει η ηγεσία του ΔΗΣΥ σε σχέση με τις επιλογές που έχει ενώπιόν της στην επαρχία Λάρνακας, ενόψει εκλογών τοπικής αυτοδιοίκησης.
Πληροφορίες κάνουν λόγο για πενιχρό έως και ανύπαρκτο ενδιαφέρον στελεχών για διεκδίκηση της Δημαρχίας της πόλης, ενώ αντίθετα για τη θέση του προέδρου του Επαρχιακού Συμβουλίου, υπάρχουν τουλάχιστον τρεις ενδιαφερόμενοι (Θεολόγος Μανώλης, Ευάγγελος Ευαγγελίδης, Χάρης Μίλλας). Δυνατή υποψηφιότητα θεωρείται εκείνη του Δημάρχου Αραδίππου Ευάγγελου Ευαγγελίδη, λόγω της μακράς παρουσίας του στην τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και σε φορείς που εμπίπτουν στις αρμοδιότητες του νέου θεσμού, όπως η διαχείριση των αποβλήτων (είναι Πρόεδρος ΟΕΔΑ Κόσιης).
Ο Δήμαρχος Αραδίππου είναι και ο μόνος που δέχεται το τελευταίο διάστημα κριτική από το ΑΚΕΛ, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι στο αντίπαλο στρατόπεδο μάλλον τον θεωρούν ήδη επικρατέστερο, αν όχι βέβαιο αντίπαλο”.

Είναι κοινό μυστικό, όχι μόνο στους κύκλους του ΔΗΣΥ, αλλά γενικότερα, πως οι τρεις πιο πάνω διεκδικούν τη θέση του Προέδρου του Επαρχιακού Γραφείου.
Μια σημαντικότητα θέση για το μέλλον της Λάρνακας.

Αυτό που διαφεύγει του “Φ” στην ξεκάθαρα θετική στάση του υπερ του Ευαγγελίδη, είναι πως η Λάρνακα υπέφερε από τον Ευαγγελίδη σε θέματα περιβαλλοντικά και οικονομικά. Σοβαρά ζητήματα.
Αυτό που διαφεύγει του “Φ” στην ξεκάθαρα θετική στάση του υπερ του Ευαγγελίδη, είναι πως η Λάρνακα και η Αραδίππου, χωρίς κομματικό χρώμα, βγήκε στους δρόμους και φώναξε κατά του Ευαγγελίδη και των πολιτικών του. (Και ντοκουμέντα υπάρχουν και αρχείο).
Αυτό που διαφεύγει του “Φ” στην ξεκάθαρα θετική στάση του υπερ του Ευαγγελίδη, είναι πως οι άνθρωποι του ΔΗΣΥ είναι εξυπνότεροι από μικροπολιτικές και προσωπικές φιλοδοξίες και δεν θα χαρίσουν (ελπίζουμε) την πόλη μας σε μια υποψηφιότητα που θα προκαλέσει τον κόσμο και ιδιαίτερα τον κόσμο του ΔΗΣΥ που ουκ ολίγες φορές βγήκε στους δρόμους και φώναξε κατά των πολιτικών του Ευαγγελίδη.

Ο ΔΗΣΥ ας δώσει την σοβαρή αυτή υποψηφιότητα σε κάποιον που αν μη τι άλλο δεν θα προκαλέσει τον κόσμο του κι όχι μόνο!


Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

error: Content is protected !!