Search
Close this search box.

Απόγνωση μητέρας για τον “γνωστό” καθηγητή θρησκευτικών σε Γυμνάσιο Λάρνακας

SkalaTimes Team


Ο καθηγητής θρησκευτικών σε Γυμνάσιο Λάρνακας, συνεχίζει ακάθεκτος την ανάρμοστη συμπεριφορά, κατά των μαθητών.
Το SkalaTimes ενημέρωσε ήδη τρεις βουλευτές Λάρνακας. Ο ένας εκ των τριών έχει δεσμευτεί να επισκεφτεί το σχολείο και να συζητήσει το θέμα με τον Διευθυντή, ο δεύτερος βουλευτής έχει μιλήσει με το Επαρχιακό Γραφείο Παιδείας, αλλά όπως έχουν τονίσει οι αρμόδιοι πρέπει να γίνει επώνυμη καταγγελία από γονείς για να μπορούν να δράσουν.

Το SkalaTimes γνωρίζει πως ο Σύνδεσμος Γονεών του εν λόγω σχολείου έχει ήδη μιλήσει για το θέμα στον Διευθυντή.

Την ίδια ώρα μία απεγνωσμένη μητέρα, η οποία επικοινώνησε σήμερα με το SkalaTimes, μας έχει αναφέρει πως και η ίδια έχει ήδη ενημερώσει τον Διευθυντή.
Ωστόσο κάνει έκκληση, μέσω του SkalaTimes, όσοι άλλοι γονείς αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τον συγκεκριμένο καθηγητή να επικοινωνήσουν μαζί της, έτσι ώστε οργανωμένα να δράσουν. (Οι γονείς μπορούν να επικοινώνήσουν με το SkalaTimes για να τους φέρει σε επικοινωνία με τη μητέρα αυτή. Στο ημέηλ info@skalatimes.com).

Η μητέρα έχει αναφέρει γραπτώς στο SkalaTimes: “Σε σχέση με τον καθηγητή Θρησκευτικών στο Γυμνάσιο…. είχαμε και με το δικό μου παιδί περιστατικό. Εγώ είμαι έτοιμη να φτάσω το μαχαίρι στο κόκαλο, με τον συγκεκριμένο, όχι τόσο για το δικό μου παιδί, αλλά γιατί πολύ φοβάμαι πως κάποια στιγμή, ίσως βρεθεί ένας μαθητής με χαμηλή αυτοπεποίθηση, ο οποίος να πάρει βαρέως το κοσμητικά επίθετα με τα οποία στολίζει τα παιδιά.
Πού ακούστηκε, καθηγητής- και ειδικά θρησκευτικών, να αποκαλεί τα παιδιά UFO, ηλιθιους, γαϊδούρια;
Πού ακούστηκε να ρωτά τα παιδιά αν έχουν πρόβλημα με τον εγκέφαλό τους.
Πού ακούστηκε, να απαντά παιδί σε ερώτηση του και να γυρνάει στα υπόλοιπα παιδιά και να ρωτά ειρωνικά “Τι λέει αυτός;”
Πριν το Γυμνάσιο….. (Λάρνακας) ήταν στο Γυμνάσιο…. (Επαρχίας Λάρνακας) και εκεί είχαν τα ίδια θέματα. Πιο πριν, ήταν στο Γυμνάσιο…. (επαρχία Λάρνακας)….πάλι τα ίδια θέματα.
Σκεφτείτε ότι πριν λίγες μέρες, μια κοπέλα σχεδόν 30 χρονών που της έλεγα το περιστατικό, μου είπε: “Μάλλον έχουν πρόβλημα γενικά οι καθηγητές θρησκευτικών. Εγώ έχω τραύματα από το δικό μου καθηγητή, τόσα χρόνια μετά”. Και τελικά μιλούσαμε για τον ίδιο άνθρωπο.
Αυτός λοιπόν, δεν σπέρνει γνώση, απλά μπαίνει στην τάξη και θερίζει.
Τα περιστατικά είναι πολλά και αυτός ο άνθρωπος είναι ακόμα στα σχολεία.
Ούτε καν έρευνα από το Υπουργείο δεν έγινε ποτέ!
Δεν έχω την ψευδαίσθηση ότι θα απολυθεί.
Είναι εγκληματίας και είναι ντροπή που κάτι τέτοιους, τους έχουμε μέσα στα σχολεία.
Κάποιοι πρέπει να το σταματήσουν.
Αν μπορείτε, μιας και άνοιξε το θέμα, να ζητήσετε από γονείς που είχαν προβλήματα μαζί του, να σας ενημερώσουν, ώστε να μαζευτούμε αρκετοί και να ετοιμάσουμε επιστολές ή ένα σχέδιο δράσης τέλος πάντων, ίσως μπορούμε να σταματήσουμε αυτόν τον οδοστρωτήρα.
Το παράδοξο…χθες στάλθηκε από το σχολείο ενημερωτικό έντυπο για το bullying, με συμβουλές για το πώς να το αντιμετωπίσουν τα παιδιά. Καλό θα ήταν να αναφερθούμε και στο bullying από καθηγητές κάποια στιγμή.
Κι εγώ έκανα αναφορά στον διευθυντή. Του είπα ότι δεν έχω πρόβλημα να του πει το όνομά μου, αλλά αν πέσει στην αντίληψη μου ότι στοχοποιηθηκε το παιδί μου θα γίνει πολύ μεγάλο θέμα.
Προτίθεμαι να κάνω επώνυμη καταγγελία και στο υπουργείο. Αν είμαι μόνη μου, θα πέσει στο κενό. Γι αυτό ψάχνω και για άλλους γονείς…”.


Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

1 thought on “Απόγνωση μητέρας για τον “γνωστό” καθηγητή θρησκευτικών σε Γυμνάσιο Λάρνακας”

  1. Μακάρι να σας ακούσουν και να γίνει κάτι σε αυτό τον τόπο.Και το Υπουργείο Παιδείας επιτέλους να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν.

Comments are closed.

On Key

Related Posts

Συνάντηση Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα με Καταστηματάρχες και Κατοίκους για την Ανάπλαση της Πλατείας Ακροπόλεως και Πλατείας Αλκής

Ο Δήμος Λάρνακας ενημερώνει ότι την Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024, διεξήχθη συνάντηση του Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα με καταστηματάρχες και κατοίκους της περιοχής στον

Ανακοίνωση ΑΚΕΛ Λάρνακας μετά από συνάντηση στη Στέγη Ηλικιωμένων «Άγιος Γεώργιος»

Αξιοποίηση του κενού χώρου Στέγης που προέκυψε ένεκα της μεταφοράς ασυνόδευτων ανήλικων για φιλοξενία ηλικιωμένων Με αφορμή τα γεγονότα με τους ασυνόδευτους ανήλικους, πραγματοποιήθηκε συνάντηση

Παγκόσμια Ημέρα Καθαρισμού των Ακτών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κάθε χρόνο, στις 21 Σεπτεμβρίου, γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Καθαρισμού των Ακτών, για να θυμόμαστε πως σαν πολίτες έχουμε χρέος και ευθύνη να κρατάμε τις

Πολιτιστικό Ημερολόγιο Λάρνακας

Κινηματογράφος, street food, συναυλίες και άλλες υπέροχες προτάσεις για τις εξόδους σας στην Λάρνακα. Εσείς που θα πάτε; ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ  Δευτέρα 23/9/2024  Ώρα: 8:30 μ.μ. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

error: Content is protected !!