Search
Close this search box.

Στη Λάρνακα ο μοναδικός Ed Sheeran

Η Κύπρος και συγκεκριμένα η Λάρνακα βρίσκεται ανάμεσα στις χώρες που θα επισκεφτεί ο μοναδικός Ed Sheeran στην περιοδεία του Mathematics Tour ‘± ÷ x’.

O Ed Sheeran θα βρεθεί σε δύο μοναδικές συναυλίες στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου 2024 στη Μαρίνα Λάρνακας, με την ανακοίνωση να έρχεται αμέσως μετά το ρεκόρ προσέλευσης στην περιοδεία τους στις Ηνωμένες Πολιτείας όπου κατέρριψε όλα τα ρεκόρ προσέλευσης θεατών, συμπεριλαμβανομένων του SoFi Stadium του Λος Άντζελες και του MetLife Stadium του Νιου Τζέρσεϊ, όπου κατάφερε να εξασφαλίζει τη μεγαλύτερη προσέλευση σε συναυλία σε μία μόνο ημέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Φέτος, ο Sheeran κυκλοφόρησε δύο άλμπουμ, το ‘-ʼ (Subtract) και το Autumn Variations, τα οποία κατέκτησαν την πρώτη θέση σε ολόκληρο τον πλανήτη. Κυκλοφόρησαν με εγκωμιαστικά σχόλια τον Μάιο και τον Σεπτέμβριο αντίστοιχα, με τον Sheeran να συνεργάζεται με τον Aaron Dessner των The National στα δύο αυτά άλμπουμ.

Η Λάρνακα λοιπόν έχει την τιμή να φιλοξενήσει τον παγκόσμιο καλλιτέχνη για δύο μεγάλες συναυλίες στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου του 2024 στη Μαρίνα Λάρνακας.

Προπώληση εισιτηρίων στο www.edsheeran.com
Special Guest o Calum Scott

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Arena Standing 115€
Terrace Standing 145€
Grandstand Seated 180€.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!