Search
Close this search box.

Η Λάρνακα τρέχει με την Πρέσβειρα του 2030, την Άννα Βίσση

Με μια σημερινή ανάρτηση η Ομάδα του Λάρνακα 2030 ανακοίνωσε πως στον Μαραθώνιο της 19ης Νοεμβρίου η Λάρνακα τρέχει με την Άννα Βίσση, μία Άννα Βίσση που είναι πλέον η Πρέσβειρα της Λάρνακας 2030.

Η ανάρτηση:

Τρέχουμε στον Μαραθώνιο με την Άννα Βίσση.
Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή που η απόλυτη σταρ θα τρέξει μαζί μας!
Στις 19 Νοεμβρίου και ώρα 11:45, εκκίνηση Πλατεία Ευρώπης.
Συντονιστείτε μαζί μας νωρίτερα, στην εξέδρα του Μαραθώνιου στις 11:00 για την ανακήρυξη της Άννας Βίσση ως πρέσβειρα της Λάρνακας 2030.

It is a great pleasure and honor that the absolute star Anna Vissi will run with us at the Radisson Blu Larnaka International Marathon!
19 November at 11:45am, starting point: Europe Square
Join us earlier, at the Marathon podium at 11:00 for the proclamation of Anna Vissi as the Ambassador of Larnaka 2030

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!