Search
Close this search box.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον 6ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας

ΔελτίοΤύπου

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις για τον 6ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας

Άνοιξε το Κέντρο Εγγραφών του 6ου Radisson Blu Διεθνή Μαραθωνίου Λάρνακας και περιμένει και εσάς για να παραλάβετε όλα όσα χρειάζεστε για να τρέξετε αυτή την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023 στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Κύπρου!

Το Κέντρο Εγγραφών του 6ουRadisson Blu Διεθνή Μαραθωνίου Λάρνακας,το οποίο και φέτος βρίσκεται στον Πολυδύναμο Πολυχώρο Κοινωνικής Πρόνοιας και Απασχόλησης Δήμου Λάρνακας, άνοιξε το πρωί της Πέμπτης και άρχισε ήδη να υποδέχονται τους πρώτους δρομείς. Οι εγγραφές στη Μαραθώνια και Ημιμαραθώνια διαδρομή, καθώς και στα 10 χιλ. έχουν κλείσει με όλες τις θέσεις να έχουν εξαντληθεί, ενώ ελάχιστες θέσεις έχουν απομείνει στη διαδρομή των 5χιλ ατομικού δρόμου.

Οι συμμετέχοντες οφείλουν να παραλάβουν αποκλειστικά από το Κέντρο Εγγραφών τον αριθμό συμμετοχής τους, το Bib Tag χρονομέτρησης και το υπόλοιπο υλικό της διοργάνωσης. Επίσης, εκεί θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν και επίσημα προϊόντα της διοργάνωσης

Το ωράριο λειτουργίας για το Κέντρο Εγγραφών:

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023: 10:00 – 19:30
Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023: 10:00 – 19:30
Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023: 10:00 – 19:00
Τοποθεσία: Πολυδύναμος Πολυχώρος Κοινωνικής Πρόνοιας και Απασχόλησης, Λεωφόρος Φανερωμένης 62, 6025 Λάρνακα

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Για την ομαλή διεξαγωγή του Μαραθωνίου θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Συγκεκριμένα, από την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου στις 11:45 π.μ. μέχρι και την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στις 18:00 μ.μ. η Λεωφόρος Αθηνών θα παραμείνει κλειστή εκτός για τα εμπορικά και προμηθευτικά οχήματα, τα οποία θα μπορούν να εισέλθουν από την οδό Φίλιου Ζαννέττου, το Σάββατο 18 Νοεμβρίου από τις 6:30 π.μ. μέχρι και τις 10:30 π.μ. για να εφοδιάσουν τα καταστήματα.

Τη μέρα του αγώνα, 19 Νοεμβρίου, από τις 6:00 π.μ. μέχρι και τις 1.30 μ.μ. η Λεωφόρος Αθηνών με την συμβολή της με τη Λεωφόρο Αρχιεπίσκοπου Μακαρίου III θα παραμείνει κλειστή. Κλειστοί θα παραμείνουν και οι Λεωφόροι Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ, Τάσου Παπαδόπουλου και Δημήτρη Χριστόφια μέχρι τη Β3 (δρόμος Δεκέλειας), καθώς και ο κυκλικός κόμβος του Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας. Διευκρινίζεται ότι η κατεύθυνση από Δεκέλεια από το κυκλικό κόμβο του Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας προς Λάρνακα θα παραμείνει επίσης κλειστή. Επιπρόσθετα κλειστές θα παραμείνουν οι οδοί Ζήνωνος Κιτιέως, Νικολάου Ρώσου, Μεχμέτ Αλί μέχρι την συμβολή της με την Ούμ Χαράμ, η Ούμ Χαράμ μέχρι την συμβολή της με την Εύξεινου Πόντου, όπως και η οδός Πιαλέ Πασά και η Λεωφόρος Τάσου Μητσόπουλου.

Διευκρινίζεται ότι θα λειτουργήσει η μια κατεύθυνση της Λεωφόρου Αρτέμιδος από τα φώτα τροχαίας της Λεωφόρου Τάσου Μητσόπουλου μέχρι το αεροδρόμιο (θα υπάρχει κυκλοφοριακή ρύθμιση με την βοήθεια της Αστυνομίας και το ένα ρεύμα της Αρτέμιδος θα διαμορφωθεί σε διπλής κατεύθυνσης για τα τροχοφόρα).Τέλος, κλειστοί τη μέρα του αγώνα θα παραμείνουν ο δρόμος από τη Λεωφόρο Αρτέμιδος μέχρι το Τέμενος Χαλά Σουλτάν Τεκκέ και από το κυκλικό κόμβο Πύργου Ελέγχου προς κυκλοφοριακό κόμβο Αεροδρομίου με την πάροδο της οδού Τιμίου Προδρόμου, όπως και η οδός Τιμίου Προδρόμου μέχρι την συμβολή της με τις οδούς 28ης Οκτωβρίου και Χριστάκη Παναγιώτου (Ε316) μέχρι τη Ζώνη Ελευθέρου Εμπορίου (Βιομηχανική περιοχή).

Οι χώροι στάθμευσης

Ενημερώνουμε ότι προτεινόμενοι διαθέσιμοι χώροι στάθμευσης είναι ο χώρος στάθμευσης της Αρχής Λιμένων, με πρόσβαση από τον κυκλικό κόμβο του λιμανιού, καθώς και ο ιδιωτικός χώρος στάθμευσης επί της γωνίας λεωφόρου Μακαρίου με Κωστή Παλαμά, με είσοδο από την οδό Κιλκίς.

Οι Χορηγοί του 6ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας:

Ονομαστικός Χορηγός: Radisson Blu Hotel
Μεγάλοι Χορηγοί: Love Cyprus-Υφυπουργείο Τουρισμού, Stoiximan, McDonalds Κύπρου, Unicars- VW, Perskindol, Public, Bioland, CYTA, G-DEV, Aegean, Νερό Αγρός-Χυμός Ένα-Μπύρα Carlsberg 0 Αλκοόλ, CNP, Runner Store, Skylink, Hipro, KPMG, ASG Leasing,Hogar, Awol, Nextbike, RedWolf PR & Advertising, Interfreight Logistics, ΟΚΥΠΥ Υπηρεσία Ασθενοφόρων, Τίμιος Σταυρός, ACS Courrier, Gatorade, Green Dot, Stirixis.

Χορηγοί Επικοινωνίας: Omega Channel και Super Sport FM.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.larnakamarathon.com/

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!