Search
Close this search box.

Αφιέρωμα στον Χριστόδουλο Γεωργιάδη στη Λάρνακα από το Λύκειο Ελληνίδων Αμμοχώστου


Αφιέρωμα στον Χριστόδουλο Γεωργιάδη
Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας
28/05/2024

Το Λύκειο Ελληνίδων Αμμοχώστου, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Λάρνακας, θα τιμήσουν τον Χριστόδουλο Γεωργιάδη, γνωστό συμπατριώτη μας συνθέτη και βιρτουόζο του πιάνου, με αφορμή τα 80 χρόνια από τη γέννησή του, για την ανεκτίμητη προσφορά του στον χώρο της Μουσικής, σε παγκύπριο και διεθνές επίπεδο.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει σύντομο βιογραφικό του συνθέτη, εμπλουτισμένο με φωτογραφικό/οπτικουακουστικό υλικό από την προσωπική και καλλιτεχνική του πορεία. Το μεγαλύτερο μέρος θα καλυφθεί μουσικά, με έργα Χριστόδουλου Γεωργιάδη, τα οποία θα εκτελέσει τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι Κύπριοι πιανίστες, που συνεργάστηκαν μαζί του.

Ο συνθέτης ζει μόνιμα στο Λονδίνο και θα βρίσκεται στην Κύπρο, από τις 23 Μαΐου 2024, για την εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 28/05/2024, στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!