Search
Close this search box.

Προεκλογική: Της Αντιγραφής το ανάγνωσμα….

Της Γιώτας Δημητρίου

Αντιλαμβανόμαστε ότι είναι μια δύσκολη, για πολλούς, προεκλογική περίοδος. Ωστόσο, καλό θα ήταν να γνωρίζουν όλοι οι υποψήφιοι, αλλά και τα επιτελεία τους και οι ακριβοπληρωμένοι τους επικοινωνιολόγοι, (κάποιοι έχουν αυτοβαφτιστεί επικοινωνιολόγοι και εχώ θα ήθελα να είμαι καθηγήτρια κβαντικής φυσικής αλλά….) ότι κάποια λάθη δείχνουν ότι υποτιμάτε την νοημοσύνη του κόσμου και θα έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμείτε.

‘Ενα παράδειγμα είναι η αντιγραφή.
Μην αντιγράφετε κείμενα από άλλους υποψηφίους γιατί δεν “χτυπά καλά” στο μάτι μας και δημιουργεί μια αρνητική εικόνα για το άτομο σας.
Γιατί αν “μπροστά στο μέλλον του κόσμου δεν χωράει τίποτα άλλο παρά μόνο το συλλογικό καλό” τότε προσπαθείστε να μας πείσετε με μια άλφα αυθεντικότητα και όχι….copy paste!

Την ανάρτηση του κ. Ζωνιά ημερομηνίας 11 Απριλίου δημοσίευσε (copy paste) και ο κ. Χρίστος Κύζης αυτούσια (με αλλαγή μόνο στα ονόματα) στις 9 Μαϊου.
Κατά πόσο αυτή η αντιγραφή είναι σωστή ή εμπαιγμός στην νοημοσύνη μας, ας το κρίνει ο κάθε ένας από εμάς.
Εμείς απλώς παρουσιάζουμε το γεγονός και πιστεύουμε πως είναι εμπαιγμός στην νοημοσύνη μας. Ο καθένας βέβαια δικαιούται να το ερμηνεύσει όπως επιθυμεί. Άλλωστε σε αυτή την προεκλογική που διανύουμε το αυτονόητο έπαψε να είναι αυτονόητο.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΝΔΡΕΑ ΖΩΝΙΑ ΣΤΙΣ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024
Σήμερα το πρωί σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τον συνυποψήφιό μου για τη δημαρχία του Δήμου Αραδίππου και νυν αντιδήμαρχο Αραδίππου, κ. Christodoulos Partou και κατόπιν αποστολής επιστολής, του απηύθυνα πρόσκληση για μια από κοινού διοργάνωση ανοιχτής συζήτησης στην παρουσία δημοτών της Αραδίππου, των Κελλιών και των Τρούλλων.
Ζητούμενο είναι να δώσουμε βήμα στους συνδημότες μας, να ακούσουμε τα προβλήματα, τις σκέψεις και τις απόψεις τους, αλλά και να απαντήσουμε στις ερωτήσεις τους, αναπτύσσοντας έτσι τον δημόσιο διάλογο. Παράλληλα, θα μας δοθεί η ευκαιρία να ενημερώσουμε  τους συνδημότες μας για τους βασικούς άξονες του προγράμματός μας και να παραθέσουμε τις απόψεις και τις βασικές αρχές μας για τη δημαρχία του Δήμου Αραδίππου.
Η διαφάνεια αποτελεί για μένα αξία αδιαπραγμάτευτη, γι’ αυτό και επέλεξα να μοιραστώ μαζί σας την επιστολή που απέστειλα.
Μπροστά στο μέλλον του νέου μας Δήμου δεν χωράει τίποτα άλλο παρά μόνο το συλλογικό καλό.
Ευελπιστώ στη θετική ανταπόκριση του κ. Πάρτου!

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΥΖΗ ΣΤΙΣ 9 ΜΑΙΟΥ 2024
Χθες το πρωί σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τον συνυποψήφιό μου για τη αντιδημαρχία του Δημοτικού διαμερίσματος Περβολιών και νυν κοινοταρχη Περβολιών, κον. Κώστα Τίγγη και κατόπιν αποστολής επιστολής, του απηύθυνα πρόσκληση για μια από κοινού διοργάνωση ανοιχτής συζήτησης στην παρουσία κατοίκων των Περβολιών.
Ζητούμενο είναι να δώσουμε βήμα στους κατοίκους μας, να ακούσουμε τα προβλήματα, τις σκέψεις και τις απόψεις τους, αλλά και να απαντήσουμε στις ερωτήσεις τους, αναπτύσσοντας έτσι τον δημόσιο διάλογο. Παράλληλα, θα μας δοθεί η ευκαιρία να ενημερώσουμε  τους συνδημότες μας για τους βασικούς άξονες του προγράμματός μας και να παραθέσουμε τις απόψεις και τις βασικές αρχές μας για τη αντιδημαρχια του χωριού μας.
Η διαφάνεια αποτελεί για μένα αξία αδιαπραγμάτευτη, γι’ αυτό και επέλεξα να μοιραστώ μαζί σας την επιστολή που απέστειλα. 
Μπροστά στο μέλλον του κόσμου δεν χωράει τίποτα άλλο παρά μόνο το συλλογικό καλό. 
Ευελπιστώ στη θετική ανταπόκριση του κ. Τίγγη.

Screenshot

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!