Search
Close this search box.

Γέλιο, μηνύματα και ένα κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας για το έργο του Σπυρίδωνα Π.Κ Σπύρου

Η θεατρική παράσταση “Χρόνια πολλά να μεν τα εκατοστήσεις” του Σπυρίδωνα Π.Κ Σπύρου σε σκηνοθεσία του ίδιου και της Νίκης Πλύσης έκανε πρεμιέρα ψες στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας. Μέσα στη κατάμεση αίθουσα οι ηθοποιοί της Θεατρικής Ομάδας Αρχάγγελου Κιτίου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό ξεπερνώντας ακόμη και επαγγελματίες του χώρου.
Όλοι οι ηθοποιοί έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και παρέσυραν το κοινό στην ενδιαφέρουσα κωμική ιστορία με τον παππού Λουκή να γίνεται ο αγαπημένος όλων, αφού ο ρόλος του δεν σου άφηνε άλλα περιθωρια παρά μόνο να τον συμπαθήσεις.
Οι ταλαντούχοι ηθοποιοί επί σκηνής ήταν: Ευγένιος Ευγενίου, Αγαμέμνων Παττίχης, Γιώργος Χριστοδούλου, Αντρούλα Νικολάου, Σπυριδώνα Θεοχάρους, Έλενα Αντρέου, Πανίκος Αναστασίου, Σκεύη Αντρονίκου, Χριστίνα Κωνσταντίνου.
Kαι φυσικά ο συγγραφέας και σκηνοθέτης του Έργου Σπυρίδωνας Π.Κ Σπύρου που υποδυόταν τον κακό Άγγελο και η Νίκη Πλύση που σκηνοθέτησε μαζί με τον Σπυρίδωνα και έπαιξε ως Μαρούλλα (συγνώμη, Μαίρη) με το ταλέντο και τη τσαχπινιά της.
Την σκηνική επιμέλεια ανέλαβε η Σκεύη Αντρονίκου μαζί με την Άννα Χίνη.
Τον φωτισμό ανέλαβε ο Μάριος Σπύρου.



Μια κωμωδία σαν αυτές που μας έχει συνηθίσει εδώ και χρόνια ο Σπυρίδωνας Π.Κ Σπύρου, με μπόλικο γέλιο, ατάκες και φυσικά με αρκετά μηνύματα.

Την παράσταση τιμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Δρομολαξιάς Μενεού Κύπρος Ανδρονίκου, η Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Διεθνούς Φεστιβάλ Ποίησης Λάρνακας και συγγραφέας Ελένη Αρτεμίου Φωτιάδου, ο Βουλευτής Αμμοχώστου Μιχάλης Γιακουμή, η Πρόεδρος του Σωματείου ΜΑΝΑ Έμιλη Χριστοφίδου, ο Μαέστρος της Χορωδίας του Δήμου Λάρνακας Ανδρέας Γερολέμου, ο ραδιοφωνικός παραγωγός Γιάννης Διανέλλος, η αρχισυντάκτρια του SkalaTimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου και πλήθος κόσμου.



Σε ανάρτηση της η Ελένη Αρτεμίου Φωτιάδου έγραψε:
“Συγχαρητήρια στους αγαπημένους μου Σπυρίδωνα Π.Κ Σπύρου και Νίκη Πλύση. Απόψε στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, στην πρεμιέρα της παράστασης τους “Χρόνια πολλά να μεν τα…. εκατοστήσεις”. Μια απολαυστική κωμωδία με ωραίο χιούμορ και όμορφες ερμηνείες. Μπράβο σε όλα τα μέλη της ομάδας.”



Σε ανάρτηση της η Αρχισυντάκτρια του SkalaTimes Γιώτα Δημητρίου έγραψε:
“Ο Σπύρος μας, Σπυρίδωνας Π.Κ Σπύρου, ο πολυτάλαντος, ο θεατρικός συγγραφέας, ηθοποιός, σκηνοθέτης, ο άνθρωπος με το έξυπνο χιούμορ, ο δημιουργός.
Απόψε, στο Δημοτκό Θέατρο Λάρνακας ο Σπύρος μαζί με τη θεατρική ομάδα Αρχάγγελος Κιτίου μας παρουσίασαν μια παράσταση με μπόλικο γέλιο και μηνύματα “Χρόνια πολλά να μεν τα εκατοστήσεις”.
Η παράσταση θα ανέβει και αύριο στο δημοτικό θέατρο Λάρνακας. Αν βρείτε εισιτήρια (νομίζω η παράσταση είναι sold out) μην τη χάσετε.”

Screenshot



Η παράσταση αξίζει να κάνει περιοδεία και σε άλλους δήμους και κοινότητες της επαρχίας Λάρνακας και όχι μόνο.

Συγχαρητήρια σε όλη την Θεατρική Ομάδα Αρχάγγελου Κιτίου.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!