Search
Close this search box.

Τιμητικές βραβεύσεις από τον Δήμαρχο Λάρνακας σε νεαρές χορεύτριες της πόλης μας

ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας, υποδέχτηκε την Πέμπτη 30 Μάϊου 2024 στο Γραφείο του, τις νεαρές χορεύτριες Μπαλέτου Χέλεν Ζένιου, Κατερίνα Χριστοφή και Άρτεμις Χρίστου συνοδευόμενες από την  καθηγήτρια τους κ. Σύλβια Τερζή, της Σχολής Μπαλέτου «ΣΥΛΒΙΑ».

Οι νεαρές χορεύτριες συμμετείχαν στον “Valentina Kozlova International Ballet Competition (VKIBC)” που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2024 στην Νέα Υόρκη. Σημειώνεται ότι η Χέλεν Ζένιου κατέκτησε το Χάλκινο Μεταλλείο στον ίδιο Διαγωνισμό.

Ο Δήμαρχος Λάρνακας, αφού τόνισε τη σημασία της πιο πάνω μεγάλης επιτυχίας, τόσο της Χέλεν Ζένιου όσο και των Κατερίνα Χριστοφή και Άρτεμις Χρίστου, τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην συνέχεια τονίζοντας ότι σημασία έχει η συμμετοχή πέραν από το αποτέλεσμα. 

Επίσης συνεχάρη θερμά την Σύλβια Τερζή για τον επαγγελματισμό και συνέπεια στο έργο που επιτελεί.

Τέλος, ο Δήμαρχος Λάρνακας απένειμε στις χορεύτριες Τιμητικές Πλακέτες εκ μέρους του Δήμου Λάρνακας.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!