Search
Close this search box.

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας, (ΣΑΛ) συμμετείχε σε μια υπέροχη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Λάρνακας για την Ημέρα Περιβάλλοντος

🌍 5η Ιουνίου – Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος
«Η γη μας, το μέλλον μας»

Ανάρτηση ΣΑΛ:

Από το 1973 διοργανώνεται Ημέρα Περιβάλλοντος υπό την ηγεσία του Προγράμματος Περιβάλλοντος των Ηνωμένων Εθνών και έχει εξελιχθεί στη μεγαλύτερη παγκόσμια πλατφόρμα περιβαλλοντικής ενημέρωσης που γιορτάζεται από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.
Φέτος, το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας, συμμετείχε σε μια υπέροχη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Λάρνακας για τη μέρα αυτή.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, είχαμε την ευκαιρία να εξηγήσουμε στα παιδιά δημοτικών σχολείων της Λάρνακας, πώς τα λύματα που μεταφέρονται στο αποχετευτικό σύστημα ανακυκλώνονται και μεταφέρονται πίσω στο περιβάλλον ως νερό για σκοπούς άρδευσης και ως λίπασμα το οποίο χρησιμοποιείται από τους γεωργούς μας ως εδαφοβελτιωτικό.


Μέσα από αυτή την εμπειρία, προσπαθήσαμε να ευαισθητοποιήσουμε τους μικρούς μας φίλους για τη σημασία της φροντίδας του περιβάλλοντος και της αειφορίας.
Ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Λάρνακας για την πρωτοβουλία αυτή και όλους όσοι παρευρέθηκαν και στήριξαν αυτή την προσπάθεια ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον μας.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!