Search
Close this search box.

Χρίστος Ορφανίδης για εκλογές: «Η επανεξέταση θέσεων και σχέσεων είναι όφελος και όσοι το αντιλαμβάνονται έχουν τη συνείδηση τους καθαρή»

ΓΡΑΠΤΗ ΔΗΛΩΣΗ 

ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ  κ. ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΡΦΑΝΙΔΗ  

Η κοινωνία άλλαξε, τα δεδομένα άλλαξαν. Η επανεξέταση θέσεων και σχέσεων είναι όφελος και όσοι το αντιλαμβάνονται έχουν τη συνείδησή τους καθαρή.

Αν σας απορρίψουν δεχτείτε το, αν δεν σας αγαπούν αφήστε το να φύγει αλλά εμείς–εσείς ακολουθήστε το σωστό δρόμο, να είμαστε αληθινοί και ευχαριστημένοι μ’ αυτό που κάνουμε. Να έχουμε ιδέες, προτάσεις, ν’ αγγίζουμε τα καθημερινά μικρά και μεγάλα ανθρώπινα αιτήματα.

Όλα τα πιο πάνω είναι τα πιστεύω μου, οι αρχές και οι θέσεις μου και όταν λαμβάνονται αποφάσεις που καθορίζουν το μέλλον να έχουμε σύνεση και όχι να κρυβόμαστε πίσω από αριθμούς που κρύβουν τη γύμνια μας.

Ειδικότερα αυτοί που πριν ενάμιση χρόνο έσχιζαν τα ιμάτια τους και ήταν στους δρόμους με κατεύθυνση που θα μας απομόνωνε, φέρουν το βάρος της ευθύνης γιατί τώρα, την ώρα της μάχης, ήταν κλεισμένοι στις σκέψεις τους και μ’ αυτές έμειναν.

Για να έχει κάποιος το δικαίωμα να αποφασίζει για το μέλλον πρέπει πάνω απ’ όλα να έχει θέσεις που υπερασπίζονται τα στρατηγικά, οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα του τόπου, αν όχι, είναι ο πρωταίτιος των αρνητικών αποτελεσμάτων με θεωρίες στα χαρτιά.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!