Search
Close this search box.

Συνελήφθη 32χρονος που έβγαζε βίντεο λουόμενους σε παραλία της Λάρνακας

Οι καταγγελίες για άτομο/άτομα που βιντεοσκοπούσαν λουόμενους (ενήλικες και παιδιά) στην παραλία των Φοινικούδων στην Λάρνακα έγιναν πριν μέρες αλλά με ανορθόδοξο τρόπο: Στα ΜΚΔ αντί στην αστυνομία.

Γύρω στις 12.30 χθες το μεσημέρι, ενώ μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας διενεργούσαν πεζή περιπολία σε παραλία στη Λάρνακα, λήφθηκε πληροφορία για ένα πρόσωπο το οποίο βιντεογραφούσε λουόμενους.
Τα μέλη της Αστυνομίας, εντόπισαν έναν άνδρα του οποίου ζήτησαν τα προσωπικά στοιχεία, ωστόσο αυτός αρνήθηκε να τους τα δώσει, ενώ ταυτόχρονα έσπρωξε με τα χέρια του τους αστυνομικούς και τράπηκε σε φυγή. Ο ύποπτος ανακόπηκε λίγο αργότερα και συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 32χρονο, ο οποίος βρίσκεται παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Στην κατοχή του 32χρονου εντοπίστηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, σε σχέση με τις καταγγελίες που έγιναν και αφορούσαν παραβίαση προσωπικών δεδομένων.
Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Καλείται το κοινό όταν παρατηρεί τέτοια ανεπίπτρεπα και εγκληματικά περιστατικά να καλεί αμέσως την αστυνομία και να κάνει καταγγελία.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Η Αλεξία Καραϊσκάκη, μέλος του Παγκύπριου Συνδέσμου Alzheimer και Συναφών Ανοιών «ΜΗ-ΜΕ-ΛΗΣΜΟΝΕΙ» στο SkalaTimes: «Δώσε αγάπη για να πάρεις αγάπη. Αυτό ζητούν οι πάσχοντες: αγάπη, αγκαλιά και υπομονή»

Του Γιώργου Μιχαηλίδη Η άνοια αποτελεί μια ανίατη μάστιγα η οποία απειλεί όλο και περισσότερο κόσμο στις μέρες μας. Σύμφωνα με το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για

Δημοτικό Διαμέρισμα Τρούλλων Δήμου Αραδίππου: Ετήσιο Εθνικό Μνημόσυνο ηρώων και μαρτύρων 

Το Δημοτικό Διαμέρισμα Τρούλλων του Δήμου Αραδίππου, η εκκλησιαστική επιτροπή Ιερού Ναού Αγίου Μάμαντος και οι συγγενείς των πεσόντων Τρούλλων, σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία

Η Παιδική Λέσχη Φιλαναγνωσίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Βορόκληνης επιστρέφει και πάλι!

Ανακοίνωση Δημοτικής Βιβλιοθήκης Βορόκληνης. Η Παιδική Λέσχη Φιλαναγνωσίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Βορόκληνης επιστρέφει και πάλι! «ΒΙΒΛΙΟ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ» Αυτό το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024,

error: Content is protected !!