Search
Close this search box.

Το πρόβλημα με τις κάμερες στους δρόμους ταλαιπωρεί εκατοντάδες κόσμου / Οι πολίτες εντοπίζουν λάθη στη λειτουργία των καμερών

Το πιο κάτω το έστειλε στο SkalaTimes η συνδημότισσα μας Ε.Λ, μητέρα η οποία αναγκάστηκε να δώσει το μεγαλύτερο ποσοστό του μισθού της σε πρόστιμα λόγω κάμερας. Η Ε.Λ τονίζει πως επικρατεί σύγχυση ως προς το πως δουλεύουν οι κάμερες, ενώ εντόπισε και λάθη λειτουργίας:

«Βρίσκομαι στα φώτα Σπύρου Κυπριανού και θέλω να πάω δεξιά προς φώτα της πρώην φρουταρίας Ζυγού. Ανάβει το πράσινο βέλος ενώ όλα τα φανάρια είναι κόκκινα. Προλαβαίνουν τα 2 μπροστινά μου αυτοκίνητα να στρίψουν, σβήνει το πράσινο βέλος, αλλά τα φανάρια είναι ακόμη κόκκινα, προχωράω για να στρίψω και βλέπω το φλας της κάμερας. Και τότε συνειδητοποιώ τον λόγο που μόλις την προηγούμενη ημέρα πλήρωσα 300 ευρώ. Μονο που δεν ήξερα τι ειχα κάνει λάθος, βλέπετε στα φώτα της Φανερωμενης προς Αρτέμιδος που περνάω καθημερινά το πράσινο βελάκι παραμένει πράσινο μέχρι να ανάψει πράσινο το φως για την δική μου πλευρά και την απέναντι πλευρά. 

Στην Σπύρου Κυπριανού είναι διαφορετικά!

Δεν υπάρχουν τα ίδια συστήματα φωτοεπισημανσης σε όλες τις διασταυρώσεις και δεν ξέρουμε τι ισχύει και τι όχι και που! 

Το βρίσκω πολύ άδικο να πληρώσω για κάτι που μόλις πριν 5 μήνες δεν ήταν παράπτωμα στο ακριβώς ίδιο σημείο και σε άλλο σημείο ακόμα δεν είναι. 

Τρέχω καθημερινά να πάρω τα παιδιά μας απο τα ιδιαίτερα τους και κάθε φορά που φτάνω στα φανάρια έχω το ίδιο άγχος της κάμερας, που ούτε χρονόμετρο δεν έχουν για να ξέρεις αν προλαβαίνεις να περάσεις. 

Αναρωτιέμαι ποια είναι η εταιρία πίσω από τις κάμερες, σε ποιους ανήκει και πόσα λεφτά έχουν βγάλει από τον κόσμο που καθημερινά παλεύει με την ακρίβεια και τους χαμηλούς μισθούς!

Υπάρχει μεγάλη σύγχυση με τις κάμερες και ο κόσμος που ήδη υποφέρει οικονομικά έχει να το αντιμετωπίσει κι αυτό».

Αδιαμφισβήτητα επιβάλλεται άμεση αναστολή της λειτουργίας των καμερών μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές αλλαγές.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!