Search
Close this search box.

Το «Μοναχική Καρδιά» του Χρήστου Μάστορα είναι ένα από τα απόλυτα αγαπημένα τραγούδια του φετινού καλοκαιριού

Πριν λίγους μήνες ο Χρήστος Μάστορας έγραψε ένα τραγούδι για την αγαπημένη του Γαρυφαλλιά Καληφώνη και φαίνεται πως το τραγούδι αυτό είναι ένα από τα hits του φετινού καλοκαιριού.

Ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της showbiz στην Ελλάδα. Το τραγούδι του frontman των «Μελισσών» που κυκλοφόρησε πριν 2 μήνες ο Μάστορας έχει πει πως είναι αφιερωμένο στη σύντροφό του.

Η Γαρυφαλλιά είναι μοντέλο και έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο GNTM. Είναι ζευγάρι με τον Χρήστο Μάστορα, εδώ και δύο χρόνια. Σε παλαιότερες δηλώσεις της για τον σύντροφό της, είχε αναφέρει μεταξύ άλλων: «Είμαι ερωτευμένη, στις αρχές με τον Χρήστο κοιμόμουν 2 ώρες και ένιωθα ότι έχω κοιμηθεί 20 ώρες. Ήμουν τόσο τραλαλό. Πετούσα. Έτρωγα μια φορά την ημέρα και ένιωθα γεμάτη. Ο έρωτας είναι πηγή ενέργειας».

Το τραγούδι που έχουν ετοιμάσει οι «Μέλισσες» έχει τίτλο «Μοναχική Καρδιά» και κυκλοφόρησε τον Μάιο από την Panik Records. Στο video clip βλέπουμε τη Γαρυφαλλιά, βεβαίως δεν είναι η πρώτη φορά που ο 37χρονος επιλέγει την σύντροφό του για πρωταγωνίστρια σε κάποιο video clip τραγουδιού του.

Οι στίχοι του τραγουδιού:

Πόσο βαριέμαι να εξηγώ το αυτονόητα
Να σβήνουμε τα λάθη με άλλα λάθη
Να μπλέκουμε για πράγματα ανόητα
Δεν είναι αγάπη αυτό που σου έχουν μάθει

Θέλω μια νύχτα να βρεθούμε
Οι δυο μας πάνω στο φεγγάρι
Ότι έχουμε κρυφό να πούμε
Από όλα μακριά

Γιατί έχω μια μοναχική καρδιά
Σκοτάδι και ερημιά
Μονάχα αυτή φοράω και αγαπάω
Και σε καμιά, αγάπη μου καμιά

Μοναχική καρδιά
Εκτός απ’ την δικιά σου
Δεν χωράω ειλικρινά
Μοναχική καρδιά

Πόσα χωράει ένα βράδυ να τα ζήσουμε
Στην άλλη μας ζωή να μην χρωστάμε
Και χάρισμα στον κόσμο να αφήσουμε
Τον έρωτα μας να έχουν να κοιτάνε

Θέλω μια νύχτα να βρεθούμε
Οι δυο μας πάνω στο φεγγάρι
Ότι έχουμε κρυφό να πούμε
Απο όλα μακριά

Γιατί έχω μια μοναχική καρδιά
Σκοτάδι και ερημιά
Μονάχα αυτή φοράω και αγαπάω
Και σε καμιά, αγάπη μου καμιά

Μοναχική καρδιά
Εκτός απ’ την δικιά σου
Δεν χωράω ειλικρινά
Μοναχική καρδιά

Μοναχική καρδιά
Μοναχική καρδιά

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!