Search
Close this search box.

Στην Ελλάδα, στο Scorpios ο Ματ Ντέιμον

Πήγε στο πάρτι του γνωστού DJ Valeron που προσέλκυσε πλήθος κόσμου

Ο Χολυγουντιαμός σταρ, ηθοποιός, Ματ Ντέιμον φαίνεται να απολαμβάνει στο έπακρο τις διακοπές του στη Μύκονο και δεν δείχνει καμία πρόθεση να αποχωρήσει από το κοσμοπολίτικο νησί. Μετά από τη διασκεδαστική βραδιά στο Sea Satin, όπου εθεάθη να γεύεται τα τοπικά εδέσματα και να συνομιλεί με τους θαυμαστές του, σήμερα έκανε μια ακόμα εμφάνιση που τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο δημοφιλής ηθοποιός εθεάθη στο διάσημο Scorpios, ένα από τα πιο αγαπημένα σημεία της Μυκόνου για όσους αγαπούν τη μουσική και τα πάρτι. Ο λόγος της παρουσίας του ήταν το πάρτι του γνωστού DJ Valeron, που προσέλκυσε πλήθος κόσμου. Ντυμένος με casual αλλά κομψό στυλ, ο Ντέιμον απόλαυσε τη μουσική και την εκπληκτική ατμόσφαιρα, περιτριγυρισμένος από φίλους και θαυμαστές.

Η παρέα του έδειχνε να απολαμβάνει τη στιγμή, με τον ηθοποιό να χορεύει και να γελάει με την καρδιά του, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι ξέρει πώς να διασκεδάζει. Οι παρευρισκόμενοι δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί του, ενώ ο Ντέιμον ήταν πρόθυμος να φωτογραφηθεί και να συνομιλήσει με τον κόσμο.

Ντυμένος με απλό αλλά κομψό ντύσιμο, απόλαυσε την μουσική και την θέα με την παρέα του. Δίπλα του και οι θαυμαστές του που έτρεξαν να τον γνωρίσουν.

Ο Ματ Ντέιμον καθ’ όλη την παραμονή του στο «Scorpios», χαμογέλαγε και χόρευε, δείχνοντας σε όλους πως ξέρει καλά να διασκεδάζει.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!