Search
Close this search box.

Πρώτο εκλογικό συνέδριο Volt, στις 15 Δεκεμβρίου η ημερομηνία εκλογής της νέας ηγεσίας

Ορίστηκε στις 15 Δεκεμβρίου η ημερομηνία εκλογής της νέας ηγεσίας

Μετά το πρώτο μας θετικό εκλογικό αποτέλεσμα, και όπως είχαμε δεσμευτεί από την αρχή, προχωρούμε στο πρώτο εκλογικό συνέδριο του Volt.  

Με απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου, στις 15 Δεκεμβρίου 2024 θα διεξαχθεί το πρώτο Εκλογικό Συνέδριο όπου το κόμμα θα εκλέξει την επόμενη ηγεσία και τα σώματα του κινήματος. Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι θα έχουν όσα μέλη έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους 90 ημέρες πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής του Συνεδρίου.

Σε αυτό το πλαίσιο το Volt διοργανώνει επαρχιακές συγκεντρώσεις όπου τα μέλη, οι φίλοι του κόμματος αλλά και κάθε ενδιαφερόμενος/η θα έχει την ευκαιρία να συμμετέχει στις συζητήσεις που αφορούν τη μέχρι τώρα πορεία του κόμματος αλλά και τα επόμενα κρίσιμα βήματα μέχρι και την επόμενη εκλογική αναμέτρηση που είναι οι βουλευτικές εκλογές του 2026. 

(Λεπτομέρειες για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των συγκεντρώσεων θα βρείτε στα social media του κόμματος). 

Όλοι μαζί, συνεχίζουμε για αυτό που από την πρώτη στιγμή ίδρυσης μας επιδιώκουμε. Μια Κύπρο ευημερίας, προοπτικής, ασφάλειας και επανένωσης.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!