Search
Close this search box.

Απάντηση Φειδία στις καταγγελίες Συνδέσμου Αγνοουμένου

Έλυσε τη σιώπη του ο Φειδίας Παναγιώτου και έδωσε τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα που σημειώθηκαν στο Προεδρικό, μετά από τον ντόρο που ακολούθησε των καταγγελιών του Συνδέσμου Αγνοουμένου για απαξιωτική συμπεριφορά εναντίον τους, με τον ίδιο να σημειώνει πως αφενός σημειώθηκε μια έντονη συνομιλία μεταξύ τους, αφετέρου απολογήθηκε από την ίδια κιόλας ώρα.

Με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απευθυνόμενος στους ακόλουθούς του, αρχικά υποστηρίζει ότι λόγω του γεγονότος πως για πρώτη φορά εκλέγηκε ένας ανεξάρτητος υποψήφιος ευρωβουλευτής, εξαιτίας αυτού όλα τα κόμματα έχουν στραφεί εναντίον του και προσπαθούν με κάθε τρόπο να αμαυρώσουν το όνομά του, ενώ ισχυρίζεται ταυτόχρονα ότι και οι δημοσιογράφοι χρησιμοποιούν με κάθε αφορμή το όνομά του γιατί αυτό «πουλά».

Αναφερθείς ακολούθως στα γεγονότα της υπόθεσης, επεσήμανε ότι στην εκδήλωση στο Προεδρικό τον συνάντησαν κόρες αγνοουμένων και του ζητούσαν, με πολύ επίμονο τρόπο, να διοργανώσει εκδήλωση με φωτογραφίες αγνοουμένων στο Ευρωκοινοβούλιο, υποδεικνύοντας ότι «και ο ίδιος θα ήθελε να διοργανώσει κάτι για το ζήτημα, μιας και ο θείος του είναι αγνοούμενος, αλλά με τον σωστό τρόπο», όπως υποστήριξε, «όχι με τον ίδιο τρόπο, που ακολουθούσαν οι πολιτικοί τόσα χρόνια και ο οποίος δεν έχει αποτέλεσμα».

«Υπάρχουν άλλοι τρόποι να ακουστούμε, όπως με ένα βίντεο», υπογράμμισε.

Συνέχισε λέγοντας ότι «δεν είμαι από τους πολιτικούς, που άμα διαφωνεί, δεν εκφράζεται», προσθέτοντας ότι «θα μπορούσα, όπως όλοι οι πολιτικοί, να πω ότι θα το λάβουμε υπόψη, χωρίς να το υλοποιήσω ή να το υλοποιήσω, χωρίς να το πιστεύω».

Στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι ήταν πολύ θερμή η συνομιλία κι «είπε δυο, τρεις κουβέντες παραπάνω», αλλά, όπως ισχυρίστηκε, ακολούθως απολογήθηκε αμέσως στην κόρη των αγνοουμένων.

«Απολογήθηκα από εκείνη την ώρα στην κοπέλα, αλλά κανένας δεν το ανέφερε αυτό, ότι ο Φειδίας απολογήθηκε από εκείνη την ώρα, αντίθετα με καλούν να απολογηθώ», υπέδειξε.

«Είμαι σίγουρος ότι αν είχε μια κάμερα και βιντεογραφούσε δεν θα σας φαινόταν καθόλου παράξενο αυτό που ειπώθηκε μεταξύ μας», συνέχισε.

«Κι επειδή δε φοβούμαι να συνομιλήσω με τα άτομα, με τα οποία έγινε η παρεξήγηση και επειδή πιστεύω ότι πρέπει να ακουστούν περισσότερο τα παιδιά των αγνοουμένων, καλώ και την κοπέλα και τον πρόεδρο του Συνδέσμου Αγνοουμένων σε ένα podcast να λύσουμε την παρεξήγηση», κατέληξε, ρίχνοντας το γάντι στους καταγγέλλοντες.

Πηγή: Φιλελεύθερος

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!