Search
Close this search box.

Ξεκίνησε χθες το 1ο Μουσικό Φεστιβάλ Δήμου Μυτιλήνης παρόν και ο Δήμος Λάρνακας


Ξεκίνησε χθες Πέμπτη 25 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 4 Αυγούστου το 1ο Φεστιβάλ Μουσικής του Δήμου Μυτιλήνης με ένα πλούσιο πρόγραμμα γεμάτο μελωδίες.

Την αυλαία άνοιξε το χορωδιακό αντάμωμα του «Φωνητικού Συνόλου Δήμου Λάρνακας», της Δημοτικής Χορωδίας Δήμου Μυτιλήνης «Νίκος Μυρογιάννης», η Μικτή Χορωδία «Αnimato», η Παιδική Χορωδία «Αnimato» και η «Αnimato Youth Voices».

Η πρώτη Χορωδιακή συνάντηση έγινε χθες 25 Ιουλίου στο Θερινό Θέατρο Κάστρου Μυτιλήνης στις 21:00.

Το φωνητικό σύνολο του Δήμου Λάρνακας συνοδεύουν στην Μητιλήνη ο Δήμαρχος Λάρνακας και ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της επιτροπής πολιτισμού του Δήμου κ. Άθως Καζαντζής.

Το χθεσινό πρόγραμμα:

Μουσικός κύκλος συνεργασιών με καλλιτεχνικά σύνολα άλλων χωρών. Στο πλαίσιο των συνεργασιών με καλλιτεχνικά σύνολα άλλων χωρών, το φεστιβάλ, φιλοξένησε  το “φωνητικό σύνολο” του Δήμου Λάρνακας υπό τη μουσική διεύθυνση του Ανδρέα Γερολέμου. Το Φωνητικό Σύνολο Δήμου Λάρνακας παρουσίασε τραγούδια αφιερωμένα στην Κύπρο, ένας φόρος τιμής για τους ήρωες και γι’ αυτούς που θυσίασαν τη ζωή τους το 1974. 

Συμμετείχσν επίσης, η Δημοτική Χορωδία Δήμου Μυτιλήνης «Νίκος Μυρογιάννης», η Μικτή Χορωδία Animato, η παιδική χορωδία Animato και η Animato Youth voices, όπου παρουσίασαν έργα Ελλήνων και Κύπριων συνθετών, αλλά και έργα από το Παγκόσμιο ρεπερτόριο.

Συντελεστές
Φωνητικό σύνολο Δήμου Λάρνακας. Μουσική διδασκαλία: Ανδρέας Γερολέμου
Δημοτική Χορωδία Δήμου Μυτιλήνης «Νίκος Μυρογιάννης» Μουσική διδασκαλία: Λία Κεφαλά
Μικτή Χορωδία Animato. Μουσική διδασκαλία :Δημήτρης Χατζηγιαννάκης.
Παιδική Χορωδία Animato. Μουσική διεύθυνση: Νεκταρία Λαγκαδινού, Στρατονίκη Καρδακάρη
Animato Youth voices . Μουσική διεύθυνση:Νεκταρία Λαγκαδινού, Στρατονίκη Καρδακάρη

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!