Search
Close this search box.

Η Sarah Jessica Parker είναι 59, ζει τον μεγάλο της έρωτα και μας μαθαίνει πώς να λέμε όχι στα μπότοξ

Η Sarah Jessica Parker είναι το είδωλό μας από το Sex and the City και κανείς δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό!

Cosmopolitans, μόδα, έρωτες και δημοσιογραφία. Η Carrie, η Charlotte, η Miranda και η Samantha βοήθησαν μια ολόκληρη γενιά 30άρηδων γυναικών να εξερευνήσουν τον εαυτό τους και την ερωτική τους ζωή.

Είκοσι έξι χρόνια μετά την εμβληματική σειρά, η Sarah Jessica Parker έγινε 59 και συνεχίζει να μας δίνει έμπνευση να ζήσουμε τη ζωή μας στο έπακρο.

Ο έρωτάς της με τον Matthew Broderick
Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μας έχει διδάξει πως ο πραγματικός έρωτας δεν υπάρχει μόνο στα παραμύθια, καθώς η διάσημη ηθοποιός είχε παντρευτεί τον αγαπημένο της σε μυστική τελετή στη Νέα Υόρκη, στις 19 Μαΐου του 1997. Είναι δηλαδή εδώ και 27 χρόνια παντρεμένη με τον Matthew Broderick και μάλιστα έχουν καταφέρει να διατηρήσουν τον γάμο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, συμβιώνοντας πολύ ευτυχισμένοι και έχοντας δημιουργήσει μία οικογένεια υπόδειγμα.

Τα γκρίζα μαλλιά & οι πλαστικές

Πέρα από τον έρωτα, η Sarah Jessica Parker μας έχει μάθει πώς να αγαπάμε τον εαυτό μας, ακόμα κι αν τα χρόνια περνούν και να παραμένουμε εντυπωσιακά όμορφες.
Πριν από λίγο καιρό η αγαπημένη ηθοποιός αποθεώθηκε για την επιλογή της να μη βάψει τα γκρίζα της μαλλιά και να αφήσει φυσικό το πρόσωπό της, χωρίς να προβεί σε επεμβάσεις.
Η λαμπερή ηθοποιός κουράστηκε να ακούει για γυναίκες που είναι γενναίες όταν απλά είναι ο εαυτός τους. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, δεν θεωρεί τον εαυτό της γενναίο για κάτι τόσο απλό, δεδομένου ότι για τους άνδρες δεν γίνεται ποτέ τέτοια συζήτηση.

Η Sarah Jessica Parker είναι από τις λίγες Α list Hollywood Stars που έχει πει ΟΧΙ σε μπότοξ και άλλες επεμβάσεις στο πρόσωπο της. Και παραμένει κούκλα, παραμένει η Carrie Bradshaw που όλοι αγαπήσαμε!


H Sarah Jessica Parker φοράει κολάν μέσα από διάφανο φόρεμα

Τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης τρίτης σεζόν του And Just Like That μας προσφέρουν άφθονη στυλιστική έμπνευση και μας θυμίζουν πολλά στυλιστικά κόλπα που είχαμε ξεχάσει μέχρι τώρα. Το τελευταίο έρχεται από την ίδια την Carrie, και βασικός πρωταγωνιστής είναι το μαύρο κολάν.

Η εμφάνισή της αποτελούνταν από καλσόν μέχρι τον αστράγαλο που επικαλύπτονταν από ένα μακρυμάνικο φόρεμα από τούλι που άφηνε ακάλυπτους τους ώμους. Πρόσθεσε επίσης μια τσάντα ώμου με λευκές λεπτομέρειες σε σχήμα λουλουδιού. Αυτό το στοιχείο ενσωματώθηκε επίσης στο beauty look της για το χτένισμά της, το οποίο είχε το ίδιο λουλούδι.

Τέλος, επέλεξε μαύρες γόβες στιλέτο για μια εκλεπτυσμένη πινελιά στο σύνολό της και καθιστώντας το μια τέλεια επιλογή για μια βραδινή εμφάνιση.

Πηγές: https://www.gossip-tv.gr/ και https://www.marieclaire.gr/

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!