Search
Close this search box.

Ανακοίνωση ΕΛΑΜ για μεταφορά ασυνόδευτων ανηλίκων από Ορόκλινη σε Λάρνακα

Μετά από δηλώσεις του Αντιδημάρχου Ορόκλινης κ. Φακοντή στο SkalaTimes, για βανδαλισμούς, φωτιές, κλοπές, αλλά και άλλες ζημιές που προκαλούσαν στην περιοχή Ορόκλινης, οι ασυνόδευτοι ανήλικοι που διέμεναν στο πρώην ξενοδοχείο Henipa, αλλά και μετά από καταγγελίες που είχαν γίνει στην Αστυνομία Ορόκλινης, το ΕΛΑΜ κυκλοφόρησε το πιο κάτω σχετικό Δελτίο Τύπου, που αφορά τη μεταφορά των ασυνόδευτων αυτών ανηλίκων στη Λάρνακα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Από την πρώτη στιγμή που οι ασυνόδευτοι δήθεν «ανήλικοι» έφυγαν από το ξενοδοχείο που κατέστρεψαν στην τουριστική περιοχή της Ορόκλινης και μεταφέρθηκαν σε άλλους χώρους, προειδοποιήσαμε για τους κινδύνους μεταφοράς τους σε κατοικημένες περιοχές.

Στην επαρχία Λάρνακας οι παράνομες δραστηριότητες αυτών των προσώπων συνεχίζονται. Είναι γνωστό ότι εμπλέκονται σε αρκετές παράνομες ενέργειες όπως είναι μεταξύ άλλων κλοπές και χρήση ναρκωτικών.

Ένας μεγάλος αριθμός αυτών μεταφέρθηκε στη Κρατική Στέγη Ηλικιωμένων Λάρνακας στην περιοχή Αγίου Γεωργίου. Από τότε δηλώσαμε δημόσια πως η μεταφορά τους στο κέντρο του Δήμου Λάρνακας είναι απαράδεχτη και μόνο αρνητικές συνέπειες θα μπορεί να έχει για την ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής αλλά και ολόκληρης της πόλης.

Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε. Η συμπεριφορά τους είναι ανάρμοστη, απρεπής και οι ενέργειες τους παράνομες. Ως ΕΛΑΜ έχουμε επικοινωνήσει με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας, την Αστυνομική Δύναμη και το Δημαρχείο Λάρνακας. Λύση για αυτό το θέμα είναι η απομάκρυνση αυτών των προσώπων από κατοικημένες περιοχές και είτε η απέλασή τους, είτε η μεταφορά τους σε κλειστές δομές.

Οτιδήποτε άλλο θα δημιουργήσει πρόσθετα προβλήματα τόσο στην περιοχή, όσο και σε ολόκληρη την Επαρχία.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!