Search
Close this search box.

Το κοινοτικό συμβούλιο Πύλας μας προσκαλεί σε ένα πολιτιστικό Δεκαπενταύγουστο με θέατρο, μουσική και διασκέδαση


Για ακόμη μια χρονιά, έτσι όπως μας έχει συνηθίσει, ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Πύλας και τα μέλη του, μας προσκαλούν σε ένα υπέροχο πολιτιστικό Δεκαπενταύγουστο.

O Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Πύλας κ. Σίμος Μυτίδης μαζί με τον Πρόεδρο του ΕΟΑ Λάρνακας κ. Άγγελο Χατζηχαραλάμπους

Σε δηλώσεις του στο SkalaTimes ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Πύλας κ. Σίμος Μυτίδης είπε: “Για εμάς ήταν και παραμένει σημαντικό το κομμάτι του πολιτισμού, αλλά συνάμα και το να προσφέρουμε στο κόσμο δωρεάν παραστάσεις, είτε μουσικές, είτε θεατρικές.
Για ακόμη μια χρονιά, θέλουμε να προσφέρουμε ψυχαγωγία στο κόσμο τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου.
Τους προσκαλούμε όλους, κάτοικους Πύλας και μη να κοπιάσουν στις εκδηλώσεις μας και με την ευκαιρία που μου δίνετε, να ευχηθώ στους αναγνώστες του SkalaTimes και σε όλο το κόσμο, να φτάσουμε ένα καλό Δεκαπενταύγουστο”.



Στις 14 Αυγούστου μπορούμε να παρακολουθήσουμε το θεατρικό έργο “Λεφτά Υπάρχουν” σε σκηνοθεσία Πέτρου Καρατζιά.
Πρωταγωνιστούν: Αναστασία Ανδρέου, Σάβια Βασιλείου, Άγγελος Αγγελή και Πέτρος Καρατζιάς.
Χώρος: Γήπεδα Futsal Πύλας.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ



Στις 15 Αυγούστου, ανήμερα της μεγάλης γιορτής του Δεκαπενταύγουστου, η Πύλα μας προσκαλεί να διασκεδάσουμε μουσικά, με Ευδοκία Καδή και Μωυσή Παπαμωυσέως.
Πλήκτρα : Μάριος Σκέντος, Μπουζούκι: Χρήστος Ασπρής, Κιθάρα: Ευάγγελος Ευαγγέλου και τύμπανα Σωτήρης Γιατρού.
Χώρος: Γήπεδα Futsal Πύλας.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!