Search
Close this search box.

Δήμος Λάρνακας : Υποδέχτηκε σήμερα με τιμές τον Παύλο Κοντίδη όπως ταιριάζουν σε ένα Ολυμπιονίκη

Φωτογραφίες: Ντίνα Χάλλα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΓΙΑ ΠΑΥΛΟ ΚΟΝΤΙΔΗ

Η Λάρνακα, παρούσα στην επιτυχία του Παύλου Κοντίδη, πρώτη τον υποδέχτηκε σήμερα 9 Αυγούστου 2024, με τιμές όπως ταιριάζουν σε ένα Ολυμπιονίκη.

Εκ μέρους του Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα, ο  Αντιδήμαρχος του Δημοτικού Διαμερίσματος Λάρνακας κ. Ιάσων Κ. Ιασωνίδης,  υποδέχτηκε τον Ολυμπιονίκη στο Αεροδρόμιο Λάρνακας  και αφού τον ευχαρίστησε, του χάρισε εκ μέρους της πόλης της Λάρνακας ένα αναμνηστικό δώρο και ένα στεφάνι από ελιά.

Όπως δήλωσε ο Αντιδήμαρχος, είμαστε περήφανοι που αξιωθήκαμε να ζήσουμε τέτοιες στιγμές και ευελπιστούμε να ζήσουμε ακόμα μεγαλύτερες.

Μια χώρα όπως η Κύπρος, μπορεί να κερδίζει Ολυμπιακά μετάλλια και είναι τεράστιο το επίτευγμα. Έτσι, εμπνέεται μια ολόκληρη γενιά, εμπνέονται οι νέοι και παρακινούνται να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Ο ιστιοπλόος μας Παύλος Κοντίδης, αγωνίστηκε με σθένος και άμιλλα, έγραψε ξανά ιστορία και θριαμβευτής επέστρεψε από την Ολυμπιάδα του Παρισιού. Η κατάκτηση για δεύτερη φορά και του αργυρού μεταλλίου, αποτελεί τη μέγιστη αθλητική τιμή για την Κύπρο μέχρι σήμερα.

Ο Δήμος Λάρνακας  εύχεται τα καλύτερα τόσο στον Παύλο Κοντίδης όσο και σε όλους τους αθλητές που μας κάνουν περήφανους με τις επιδόσεις τους.

ΛΑΡΝΑΚΑ, 9 Αυγούστου 2024

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!