Search
Close this search box.

Vegan Fam Festival στον Ψεματισμένο 14-15 Σεπτεμβρίου

14 & 15 Σεπτεμβρίου 2024 Vegan Fam Festival στον Ψεματισμένο
Από τις 11 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται για τέταρτη φορά στην Κύπρο, στο Πάρκο των Αιωνόβιων Ελαιών στο χωριό Ψεματισμένος, της επαρχίας Λάρνακας, στις Σάββατο 14 & Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024, στο Πάρκο των Αιωνόβιων Ελαιών στο Ψεματισμένο.

Text follows in English

VEGAN FAM FESTIVAL
Είσοδος δωρεάν

Ελάτε μαζί μας στο Vegan Fam Festival, μια γιορτή αφιερωμένη σε όλες τις μορφές ζωής! Απολαύστε μια μέρα γεμάτη διασκέδαση και γνωρίστε έναν βιώσιμο, υγιή και χωρίς ενοχές τρόπο ζωής.
Το φεστιβάλ πραγματοποιείται για 4η χρονιά στην Κύπρο, στο Πάρκο Αιωνόβιων Ελαιών στον Ψεματισμένο Λάρνακας, στις 14 & 15 Σεπτεμβρίου 2024.
Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι! Είτε είστε βίγκαν είτε απλά θέλετε να ακολουθήσετε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής, αυτό το φεστιβάλ είναι για εσάς.
Εξερευνήστε τα περιβαλλοντικά, υγιή και ηθικά οφέλη του βιγκανισμού.
Στο Vegan Fam Festival, έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε από σεμινάρια και ομιλίες, να απολαύσετε βίγκαν λιχουδιές, να ψωνίσετε βίγκαν προϊόντα, να χαλαρώσετε στο χώρο ευεξίας, να περάσετε χρόνο με τα παιδιά στην παιδική γωνιά και να διασκεδάσετε με ζωντανή μουσική.

VEGAN FAM FESTIVAL
Free entrance

Come and join us at the Vegan Fam Festival, a lively celebration of all life forms!
Enjoy a fun-filled day dedicated to a sustainable, healthy and guilt-free lifestyle.
Happening for the fourth time in Cyprus, at the Ancient Olive Tree Park in Psematismenos Village, Larnaca, on September 14 & 15, 2024.
Everyone is welcome! Whether you’re vegan or just curious about healthy living, this festival is for you.
Explore ethical, environmental, and health benefits of veganism.
At the Vegan Fam Festival you have the chance to gain new insights, savour vegan treats, shop for vegan products, relax at the well-being area.
Dive into veganism with engaging talks and seminars, tasty food and sweets, wellness classes, product exhibitions, a kids’ corner, shopping, and live music performances.
For more info 7000 2828

Περισσότερα: https://veganfamfestival.com/
Facebook Page: https://www.facebook.com/veganfamsgreenlife/?locale=el_GR

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!