Search
Close this search box.

Νίκος Ιωάννου: «50 χρόνια μετά τη εισβολή της Τουρκίας στη Κύπρο όπου το ΝΑΤΟ ήταν ο ιθύνων νους , ο Χριστοδουλίδης , η Αννίτα κλπ συγγενείς δηλώνουν ότι το ΑΚΕΛ πάσχει από ιδεολογικές αγκυλώσεις και μεταφέρει fake news»


Ανάρτηση/Κείμενο του Νίκου Ιωάννου, μέλος Π.Γ ΑΚΕΛ

Κάτοικοι Πάφου ξύπνησαν ένα πρωί τον Ιούνη του 22 και αντίκρισαν απορημένοι τη παρουσία Ισραηλινών στρατιωτών οπλισμένους , να περιπλανιόνται στους δρόμους . Η κυβέρνηση τότε είπε ήταν ότι ήταν στα πλαίσια άσκησης στη παρουσία του Υπουργού Άμυνας του Ισραήλ.
Στο αεροδρόμιο Λάρνακας και σε άλλους ζωτικούς χώρους Ισραηλινοί με κάμερες και αλλά μέσα παρακολουθούν κάθε κίνηση ανενόχλητοι και με τη ανοχή και τη συγκάλυψη του κράτους όταν αποδεδειγμένα παραβιάζουν θεμελιώδες αρχές ανθρωπίνων δικαιωμάτων . Η υπόθεση Άβνι είναι χαρακτηριστική .
Ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης εκφράζοντας τη αλληλεγγύη του ασπάζεται τον Ισραηλινό Νεντανιάχου αμέσως μετά τη έναρξη της «επιχείρησης» των Ισραηλινών στη Γάζα .
-Πολλές διευκολύνσεις παραχωρούνται στους Ισραηλινούς χωρίς ποτέ να δημοσιοποιούνται .
-Τα εδάφη των Βρετανικών Βάσεων χρησιμοποιούνται για να απογειώνονται και να προσγειώνονται βομβαρδιστικά του ΝΑΤΟ για εξυπηρέτηση των γεωπολιτικών συμφερόντων στη περιοχή χωρίς η κυβέρνηση ποτέ να αντιδράσει .
Καμία αντίδραση ούτε μιας μονολεκτικής καταδίκης από πλευράς Κυπριακής Κυβέρνησης και όλων των κομμάτων με εξαίρεση το ΑΚΕΛ και Οικολόγων για τα εγκλήματα πολέμου και τη σφαγή χιλιάδων παιδιών στη Γάζα
Πολεμικά αεροπλανοφόρα των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ πλέουν σήμερα ελεύθερα στις θάλασσες της Κύπρου μετά τη έγκριση από το Αμερικανικό Κογκρέσο του νόμου Ρούμπιο -Μενεντεζ . Το αντάλλαγμα ήταν η κατάργηση του εμπάργκο πώλησης όπλων προς τη Κύπρο και η κατάργηση της βίζας , που τελικά ούτε αυτή καταργήθηκε
Όλα τα πιο πάνω σύμφωνα με τη κυβέρνηση προφανώς γίνονται ή έγιναν για «ανθρωπιστικούς λόγους» .
50 χρόνια μετά τη εισβολή της Τουρκίας στη Κύπρο όπου το ΝΑΤΟ ήταν ο ιθύνων νους , ο Χριστοδουλίδης , η Αννίτα κλπ συγγενείς δηλώνουν ότι το ΑΚΕΛ πάσχει από ιδεολογικές αγκυλώσεις και μεταφέρει fake news .
50 χρόνια μετά εξακολουθούν κάποιοι αφελείς να πιστεύουν ότι με το να δηλώνουμε θιασώτες του δόγματος ανήκουμε στη Δύση και να προσκυνάμε τους Αμερικανούς θα αλλάξουν τα πράγματα προς όφελος μας .
Δυστυχώς τούτοι που μας κυβερνούν τα τελευταία χρόνια δεν μπορούν η δεν θέλουν να αντιληφθούν τις παρενέργειες οικονομικές και πολιτικές που θα μπορούσε να έχει η ημικατεχόμενη Κύπρος από τη μετατροπή της σε στρατηγικό σύμμαχο του ΝΑΤΟ στη περιοχή .
Διερωτούμαι ποια θα είναι η αντίδραση του ΝΑΤΟ αν ο μη γενοιτο υλοποιηθούν οι απειλές των ακραίων ισλαμιστών κατά της Κύπρου . Προφανώς ανάλογη με αυτή που επέδειξαν κατά της Τουρκίας για 50 χρόνια τώρα !!! Ούτε όμως ανάλογη με αυτή της Ουκρανίας.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!